Bemutatkozott a Lenovo Vibe Z2 Pro

A várakozásoknak megfelelően a Lenovo végül hivatalosan is leleplezte idei termékpalettájának legerősebb tagját, mely lehetséges mini változatáról nemrég egy kémfotó is napvilágra került. A Vibe Z2 Pro azonban a legkevésbé sem nevezhető kompakt ajánlatnak, bár egy 6 hüvelykes, 1440 × 2560 képpontos kijelző köré épülő eszköztől ez nehezen is lenne elvárható. A prémium hatást keltő szögletes vonalvezetésű fémes burkolat megjelenítőt körülölelő része szerencsére kellően vékonyra sikerült, mely mellett a mindössze 7,7 milliméteres teljes vastagság is igen kellemesnek nevezhető. A karcsúsítási őrület szerencsére a műszaki paramétereken egyáltalán nem érződik, hiszen a Vibe Z2 Pro minden téren igazi csúcsmodellnek tekinthető.

A maximum 2,5 GHz-es órajelig skálázható négymagos Qualcomm Snapdragon 801 processzor, a 3 GB RAM és a 32 GB belső tárhely meglehetősen erős konstellációt jelent, egyedül a memóriakártya foglalat hiánya tűnik komoly hiányosságnak. Habár a belső memória elsőre bőven elegendőnek tűnhet, ám az optikai képstabilizátorral ellátott 16 megapixeles BSI kamera segítségével rögzíthető 4K videofelvételek igencsak könnyen felemészthetik a rendelkezésre álló helyet. SIM foglalatból azonban kettő is rendelkezésre áll, mely mellett a 4G LTE támogatás sem hiányzik a repertoárból.

A 4000 mAh kapacitású akkumulátorral felvértezett, arany, fehér, illetve fekete árnyalatú 156 × 81,3 × 7,7 milliméteres és 179 grammos Lenovo Vibe Z2 Pro elsőként Oroszországban lesz kapható 29 990 rubeles, azaz nagyjából 197 000 forintos áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés