- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
Kristof93 #30 üzenetére
"A valóságban még az em5ii-höz képest is visszalépés helyenként. Műanyag váz, kissebb akkumulátor, hiányzik a flash sync, kevesebb gomb mintha. "
A gyakorlatban pedig előrelépések történtek, de a monitor előtt ülve, speceket olvasva lehet, hogy nem.
Pl. egy akku az E-M5 II-nél se mindig bírt ki egy napot, ezt viszont lehet tölteni külső akkuról és így többször lesz meg az 1 nap 1 akkuval. Nem érzem visszalépésnek. -
atis78
tag
válasz
Kristof93 #30 üzenetére
Ezt azert igy egyertlemuen nem jelentenem ki hogy nem versenykepes. Azert vannak szep szammal olyan tulajdonasagai amit mas vazak/rendszerek nem vagy nem ilyen szinten tudnak, es persze ugyanugy vannak teruletek ahol masok jobbak.
A vevo meg majd eldonti hogy neki mi a fontos es mi kevesbe az.
Az valoszinu hogy ezert kevesen fognak MFT-re valtani, de azert MFT-n belul elegge sokakat erdekelhet.....
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
Kristof93 #24 üzenetére
A csúcsmodellhez képest nem történt előrelépés a középkategóriában, szerintem ezt senki se várta el. Nyitó árnak nem olyan vészes, majd megy az lejjebb is.
Ez egy pici gép végre normális fókusszal, időjárásálló és a piac legjobb stabilizátora került bele, meg van a célközönsége. Nyáron körbe néztem, esetleg mire lehetne váltani és most is arra jöttem rá, hogy pár dolgot nyernék, viszont nem tudnék egyértelműen előrelépni, valamiből amit már nagyon megszoktam mindig engednem kellene. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest