Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
t72killer #45 üzenetére
Erdei túrára én se viszem magammal a powerbankot, viszont oda nem elég az 1 akku az E-M5 II-be sem, általában 1.5 szokott nekem kelleni. Nos, ez a kb. 50 kép, amivel kevesebbet tud a III pont nem számít ilyen esetben, mivel így is úgyis kell a 2 akku, maximum a második nem félig merül nap végére hanem egy picivel jobban, na bumm.
Viszont sok esetben van nálam powerbank is, ott határozottan kijön az előny. -
jaanoo89
aktív tag
válasz
Kristof93 #30 üzenetére
"A valóságban még az em5ii-höz képest is visszalépés helyenként. Műanyag váz, kissebb akkumulátor, hiányzik a flash sync, kevesebb gomb mintha. "
A gyakorlatban pedig előrelépések történtek, de a monitor előtt ülve, speceket olvasva lehet, hogy nem.
Pl. egy akku az E-M5 II-nél se mindig bírt ki egy napot, ezt viszont lehet tölteni külső akkuról és így többször lesz meg az 1 nap 1 akkuval. Nem érzem visszalépésnek. -
jaanoo89
aktív tag
válasz
Kristof93 #24 üzenetére
A csúcsmodellhez képest nem történt előrelépés a középkategóriában, szerintem ezt senki se várta el. Nyitó árnak nem olyan vészes, majd megy az lejjebb is.
Ez egy pici gép végre normális fókusszal, időjárásálló és a piac legjobb stabilizátora került bele, meg van a célközönsége. Nyáron körbe néztem, esetleg mire lehetne váltani és most is arra jöttem rá, hogy pár dolgot nyernék, viszont nem tudnék egyértelműen előrelépni, valamiből amit már nagyon megszoktam mindig engednem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged