Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterson_

addikt

válasz Davidoff91 #96 üzenetére

Szerencsére, ha eddig volt is gond, most már jelentősen javult a dolog.
    No nem, az anyaghasználatban nem :DDD
    De a supportra szerintem a többieket is figyelembe véve egy rossz szava nem lehet senkinek.
    Én egyébként az enyém tok nélkül használom, és már(!) elrepedt a keret.
    Hogy miért, azt nem tudom, de a lényeg, hogy tegnap kiszambáztak a lakásra, és szó nélkül cserélték egy 3mm-es repedés miatt kijelzővel, érintőpanellel együtt.

A hétköznapi használat során egyébként semmiben nem érzem hátránynak, hogy műanyagot tapogatok, és addig az esetleges ellenállóság miatt sem izzadok, míg ilyen egyszerű és kényelmes megoldást kínálnak.

A dizájn szempontjából pedig úgy gondolom, hogy még egy darabig biztos nem fognak változtatni ezen.
    Elég csak megnézni, hogy milyen infók szivárogtak az S5-ről is, aztán volt a nagy koppanás, amikor kiderült, hogy valójában milyen lesz/lett.
    De a lényeg,hogy azért így is találni olyat akinek tetszik, és meg is fogja venni.
    Ezek az emberek pedig nem kevesen lesznek.
    De az sem igaz, hogy nem tudnak normális, szép és minőségien összerakott telefont gyártani régen is jobban ráfeküdtek erre, pl a 3G telefonok hajnalán például a Soul
    De ha nem akarunk annyira visszamenni az időben, akkor ott a wave
    Vagy ott van például a szintén nem bóvlinak tűnő darab

Tehát még mindig az a meglátásom, hogy nem azért nem törik magukat össze a formatervezést tekintve, mert tehetségtelen, tudás nélküli droidok dolgoznak náluk, csak Ők így is elvannak.
    Előbb-utóbb azért szerintem elő kell kapniuk valamit a farzsebből.

• UFC

aktív tag

válasz Davidoff91 #96 üzenetére

1 Ott van változás még ha minimális is.

iPhone4 és 3GS

iPhone 5 és iPhone 4

Szóval itt legalább valami van.

2. Minőségi anyagból van nem műanyag.
    3. Van egy jól bevált design amit szeretnek. (A Samsungét meg már nem szeretik változást akarnak, ezért van arra panasz.)

Samsung egyforma telefonok: S3/S4/S5, S3/S4 mini , S3/S4 La Fleur, Samsung Trend Pus, Samsung Core Plus. Ez Kapásból kilenc telefon.

De itt van ez nézd meg:[link]

Picit görgess lejjebb és menj rá hogy mindet mutassa. És ha csak a külsőt nézed hát azt se tudnád melyik melyik.

• Peterson_

addikt

válasz Davidoff91 #87 üzenetére

+1

Nekem is unszimpatikus ez az üzletpolitika, ugyanakkor bevett dolog az üzlet más területein is.
    Ugyanakkor engem nem érintett eddig sem, és bár most Samsungom lett, most sem, éppen ezért nem is zavar.
    Teljesen érthető, hogy a profitorientált vállalatok a maximális terjeszkedésre, és nyereségre hajtanak.
    Ki így, ki pedig úgy.
    Szerintem naívság lenne azt gondolni, hogy a középkategória alsó szegmensét, illetve az alsó kategóriát akár a Samsung, akár már tényleg komolyan fogja venni míg nincs rászorulva.
    Itt tényleg csak a piaci jelenlét és a mennyiség számít.
    Ettől még a többi erényükből nem von le semmit.

Lehet sz*rozni, de így is az egyik legnagyobb piaci résztvevő, hatalmas forgalommal és nyereséggel és azért igenis tudnak jó dolgokat letenni az asztalra.
    Ugyanígy lehet szarozni az Apple-t is, vagy tudomisén az LG-t, vagy a Sony-t de szerintem egyiknél sem reális a dolog.
    Kinek mi fontos, és ízlés kérdése is, de mindegyik bőven tett le az asztalra über cuccokat.

Sosem voltam Samu fanatikus, inkább voltam Nokiás, később SE-s/Sony-s, de aztán a "szükség" úgy hozta, hogy váltottam és épp itt volt megfelelő ajánlat.
    Ellenérzéseket pedig ilyenkor félre lehet tenni, mert ha valami jó, akkor az jó.
    Nem szeretem az Apple-t, de nem fikázom lépten-nyomon, mert el kell ismernem, hogy nagyon jók.
    Dizájnban nálam a Sony és a HTC a nyerő, GUI-t tekintve megint csak a Sony ár/ érték arányban a LG G2-je volt a tuti befutó.

A Samu meg nyers erőben ver oda rendesen, és ehez képest:
    -Nem kiemelkedően drága a legtöbb cuccuk
    -Egész kiegyensúlyozott készülékeket gyártanak
    -Remek support és szerizszolgáltatás van mögöttük.

Tehát csak annyi, hogy sok dologban a legjobbak között vannak, ha nem is a legjobbak, de ami a fontos, hogy emellett semmi sincs amiben kivételesen rosszak lennének.
    Oké, oké, az anyaghasználat elég ótvar, de szerintem senki kezében nem esett még szét egyik telefonjuk sem :DDD
    A legtöbb kritika vagy már rég nem igaz, vagy a szokásosan mantrált marhaság, amit már csak azért érdemes beírni, mert meglesz a delikvens n+1. hozzászólása :U

Gyengeségei pedig legalább annyira vannak bármelyik másik gyártónak is, szóval szét lehetne trollkodni ennyiből az egész Péhát :P

• Gery1987

őstag

válasz Davidoff91 #58 üzenetére

Lehúztak...SII Plus...gyengébb procival és NFC...meg talán LTE...ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés