- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Peterson_ #88 üzenetére
Az Apple-t igazából kizárólag egy okból hoztam fel, mert alig van pár telefonjuk, és még az a kevéske is külsőre párosával egyforma. A Samsungot meg állandóan megszólják, hogy a 2.000.000+1. telefonjuk is ugyanúgy néz ki mint a többi. Úgy néz ki persze, de hát a többségük nem a 200.000 Ft+++ kategória (ezzel szemben az iPhoneok nagyon is azok), miért kéne különlegesnek lennie a 120. újracsomagolt S3 mini-nek.
A Samsung sem hülye, nem fognak időt szentelni egy olyan kütyüre, amiről pontosan tudják, hogy alig fog fogyni.
Nem vagyok Samsung fanatikus, én is felháborítónak tartom egy-két lépésüket. Ezzel az állandó újracsomagolással nekem sem sikerült megbékélnem. Na meg egy-két telefon burkolata...Imádom a Note 2-t, de valami hányadék anyagból van összerakva, már bocsánat.Tok nélkül nem is merem mutogatni, tiszta folt a műanyag pedig új kora óta tokban van! Szintén Note 2. Amit a frissítéssel műveltek...Azt hittem sosem kapok új droidot.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Peterson_ #88 üzenetére
Annyit hozzátennék még, hogy ugye a legtöbb hater azzal jön, hogy a szart adják el jó marketinggel. A kérdésem annyi lenne, hogy más miért nem tol ilyen jó marketinget? A Sony és az LG sem kis cégek ám, és nem is feltétlen a mobiltelefon-ágazat a legfontosabb részlegük. A másik meg, hogy ha szarok a Samsungok, akkor mondjuk egyszer el lehet adni őket, de utána az ember mást választ. Na most azért az eladási számok nem ezt támasztják alá.
-
AS
félisten
válasz
Peterson_ #53 üzenetére
Romlott. Én már mobilarena megalakulása ota itt vagyok és látom mi történik. Évről évre csak növekedtek a trol egy soros hsz-k. De erről nem a mobilaréna tehet a hanem a társadalom így fejlődik..Mióta van Megasztár stb műsorok mindenki zsűrinek képzeli magát minden fórumba legyen az játék, mobil ,manga stb. Régen nem így volt.
-
AS
félisten
válasz
Peterson_ #51 üzenetére
Azért mert a Mai internetes fórumozás nem szol másról csak a TROLKODÁSROL! Ennyi ez vonatkozik az összes fórumra. Van pár kivétel ahol már nagyon szigorú szabályok vannak (pl 3 teljes soros hsz kötelező , ha nincs meg törlésre kerül. Ha nem témába vág törlésre kerül stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Távcső topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Socket AM4
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest