Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Imre921

tag

válasz Bici #72 üzenetére

Sajnos úgy hogy sokan 1100éves konfigokra pakolják fel és a rendszert szidják. Az is egy rakás sz*r, de sajnos sokan vannak olyanok manapság akiket marionettbábuként rángat 1-2 nagyvállalat mert sík hülyék ahhoz is hogy beállítsanak egy biost.

Manapság megfigyeltem hogy "anyagilag" kifizetődő pc javítással, szervizeléssel foglalkozni akár privátban is :DDD

Ellennék én a 8-al(ha nem az én gépem lenne és csak meg kéne nézni a sporthíreket :DDD )

• Imre921

tag

Engem eddig se foglalkoztatott a winfos 8. Kábé 25percet töltött a gépen és hanyatthomlok menekültem vissza a 7hez. Pedig itt egy i7 3770k-s rendszerről beszéltünk 16Gb(2*8 corsair dualba)rammal.

Sokan követték a példámat mivel csak azért váltottak mert nem tudták hogy mi rejlik a dolog mögött és mert újabb biztos jobb is. Hát a nagy l*faszt(már bocsánat)

Ismerősömnek 500+ ezer forintos konfigja van(2db radeon 7970essel cf-ben)mivel gamer és megteheti mert nem keveset keres, de nála se sokat töltött a gépen a 8. Kábé annyit mint nálam.

Biztos van akinek megéri valami miatt konkrétan, de hogy nekem nem tudnának annyit fizetni hogy 7helyett 8ast tegyek a masinámra az is biztos.

A dx11 meg hidegen hagy. Megszoktam sajnos hogy 2-3 évente új gépet dobok össze(én is sokat játszom). De hogy 8 nem lesz az én gépemen az fix. Majd akkor váltom a hetest ha kihúzzák a seggükből a fejüket a microsoftnál.

Új hozzászólás Aktív témák