- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
TheBikerider #64 üzenetére
Ízlések és pofonok, tudod.
Szerintem még mindig az 5S a legszebb iPhone, nem azért, mert nekem az van, de valahogy az a legelegánsabb. De nekem pl a 6/6S is tetszik, pedig azt sokan ócsárolták.
-
.Szaki.
addikt
válasz
buvartacsko #59 üzenetére
Én ismerősömnél anno meg azért volt egy i4 és egy i5S, mert két száma volt, az egyik céges, a másik privát. Ez azért gyakoribb eset, mint hogy fejlesztő az ember, de amúgy jogos érv.
-
.Szaki.
addikt
Én sem, de bizakodni/remélni lehet.
Szerintem sokan hőzöngenének (köztük én is) ha hátra kerülne az olvasó, annál idiótább helyre nem is kerülhetne, akkor inkább a bekapcsoló gomb lehetne a másik alternatíva, bár olyat még nem próbáltam. Mondjuk ha nagyon akarom pótolható az ujjlenyomatolvasó, ha Siri nem csak akkor reagálna a "hey Siri" felszólításra ha tápon van, hanem egyébként is. Akkor meg talán mindegy hol van az olvasó, de ebben sem vagyok biztos. Nagyon remélem, hogy összejön nekik, egyébként sem ártana ha valamivel ki tudnának rukkolni, ami másnál még nincs és akkor aztán "forradalmizhat" a sok hater, mert az tényleg az lenne.
-
.Szaki.
addikt
Meg lehet kövezni, de nekem baromira tetszik, és ami még inkább, hogy nem látok a hátlapon olvasót! Maradjon is így!
Szvsz. szebb, mint a 7 és a 7 Plus, pedig azzal sem volt bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest