- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
-
Hallosz
senior tag
Gondolom, valami extravagáns huszárvágás lesz. Mondjuk.....tesznek bele 3,5 Jack aljzatot, amin tölteni lehet?
-
BiP
nagyúr
válasz
Fryskitt #109 üzenetére
Én is a szögletes, pontosabban az enyhén lekanyarított szélű szögletesre szavazok. (nexus 5x-em van)
Gyanítom a régi Sony fényképezők jóval vastagabbak voltak.
Egy mai 7mm-es telefonban szeirntem nem is tudod már elforgatva betenni az érzékelőt, mert az átmérője még nagyobb, mint a vastagsága. -
Fryskitt
addikt
A régi Sony fényképezőkben elfordították a fény útját, hogy legyen optikai zoom, mégse álljon ki a géptestből. Ilyesmi esetleg? Nem tudom. De feltehetőleg meg lehet oldani egy fix fókuszos rendszert.
Meg elhagynám ezt a lekerített szappantartó formát is. A szögletes szexi, mármint műszaki cikkek esetén. -
törölt tag
"az iPhone 8-nak titulált, jubileumi mobil OLED megjelenítőt kap"
dedikált
-
sohajda90
aktív tag
Kijelző képarányról lehet tudni valamit? Ameddig arról volt szó, hogy kb egy az egyben a Samsung S8 kijelzőjét kapja, addig adott volt a 18,5:9, de így hogy nem edge lesz lehet rá valami esély, hogy marad a 16:9? Egyszerűen nem érzem értelmét a hosszú kijelzőknek, netezésnél is vízszintesen tartva ronta az élményt, mert úgyis hosszábban igazodik a felbontáshoz a tartalom, így keskenyebb sáv látszik a weblapból (bár bevallom böngészni még nem próbáltam S8/G6-on), fényképezéskor, illetve standard méretű video-knál pedig megint csak extra fekete sáv lesz oldalt, ráadásul így nehezebb normális, teljes képernyőt beterítő háttérképet is választani...
Pedig a design nekem tetszik, jobban bejön, mint az a hasonló kép, ami pár hete jött ki, ahol még a hátlapon volt a leolvasó. Ha tényleg sikerült megoldani a kijelzőbe építését akkor az tiszteletre méltó, a kérdés már csak az, hogy a Samsung ezt hamarabb kitolja-e a Note8-ban...
Amúgyez van kinézve következő telefonnak, anno imádtam az 5s-emet, de egy idő után már zavart a kis kijelző, a 6-os széria meg nem tetszett, plusz a cégtől kapott RED csomag miatt mindenképp 2 kártyás telefont akartam így lett a mostmár 13 hónapja nag megelégedéssel használt Mate8, így problémás lenne visszaváltani egy kártyásra (ez meg tuti az lesz), de ha elfog a must have érzés amikor kijön akkor nem lesz más választás
-
carl18
addikt
Nem estem tőle hasra. Ára biztos lesz vagy 300E+
-
PandaMonium
őstag
-
janeszgol
félisten
A szemfülesebbek már sok éve észrevehették, hogy Ming-Chi Kuo a legmegbízhatóbb elemző, ha Apple termékekről van szó, mostanra azonban szinte mindenki odafigyel a véleményére és jóslatára, amely szinte mindig teljes pontossággal igazolódik be. Kuo pedig most azt mondja, hogy az iPhone 8 nagy bajban van. Gyártási problémák miatt óriási alkatrészhiány van.
Miközben Kuo szerint az iPhone 8 előlapi kamerája forradalmi lesz, annak a 3D-s szenzorával bajok vannak, feltehetően nem tudnak eleget előállítani. Állítólag a Touch ID ujjlenyomat-olvasóval is gond van, ami nem működik megfelelően a kijelzőbe ágyazva. A B-terv az, hogy a hátlapon helyezik el a szenzort. Az előlapon nem maradhat, mert az Apple száműzi a home gombot a nagyobb képernyő érdekében.
Az elemző eközben úgy véli, hogy az Apple riválisai akár sokkal innovatívabb készülékeket is piacra dobhatnak az iPhone 8-nál. A hardverfrissítések okozta alkatrészhiányok miatt viszont szerinte most a lehető legrosszabb forgatókönyv teljesült az Apple-nél.A problémák miatt Kuo szerint a tényleges gyártást augusztus-szeptemberről október-novemberre tolják el. Brian White korábban szintén késlekedést várt, de szerinte az ünnepekre még befut a készülék. A Cowen and Company novemberi megjelenést tippelt.
Kuo korábban 100-110 milliós eladást várt 2017. második felére iPhone-fronton, ezt a számot most 80-90 millióra mérsékelte.Copy paste from Pc World. Ne kattintsatok rá, mert tele van reklámmal az oldal.
-
janeszgol
félisten
iPhone SE2 pletyka.
-
BiP
nagyúr
Tény, hogy nem sikerült túl szépre. De ha azt akarjuk, hogy ne lógjon ki, akkor túl kicsi lesz a modul => szar képeket tud csinálni.
Másik módszer, hogy megvastagítjuk az egész telefont pár mm-rel. Neked, nekem nem gond, de mégis egy marketing zsákutca.Esetleg más dizájn, de nem tudom, hogy lehetne ezt ízlésesen megcsinálni.
-
Fryskitt
addikt
Ez a kiálló kamera.... nem hiszem el, hogy nem lehet megoldani, hogy ne így legyen.
-
ChuckyCheese
tag
Ennél még egy szalámis pizza is szebb..
-
Fejvadi
nagyúr
Már a másolás se megy nekik.
(#87) RaZroX
Éljél pár évet az USA.ban, aztán visszatérünk rá, hogy mennyire igényesek. -
GRILLEBAR
csendes tag
hol kell sorba állni?
-
RaZroX
addikt
engem nem az zavar, hogy kiáll a kamera, mert kijelzővel lefelé is le tudom tenni a telefont, de amennyire igényes az Apple, ez annyira igénytelen. Mi ez a hosszúkás állított kamera modul ?!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
buvartacsko #76 üzenetére
Azért érezhetnéd, hogy fejlesztő/elviszem a haveromnak az ájfonját/stb esetek kisebbségben vannak...
Én meg itt mászkálok egy dual simes telefonnal úgy, hogy csak egy SIM van benne. Nyugati pazarlás. -
slimshady
senior tag
Nem rossz a dizájn de a spanyol viaszt sem találták fel. A kamerát igazán besüllyeszthetnék egy matt hátlapba.
-
buvartacsko
addikt
Nem, nem ezt mondtam, próbáld meg értelmezni a hozzászólásomat. Egy konkrét esetet írtam le. Kurvára nem tudjuk kinél miért van éppen kettő.
Gondolom a kopasz emberekre is instant azt mondod hogy köcsög skinhead náci, aztán lehet hogy rákos. Pont hogy fentebb történt általánosítás, de istenem. Aki tudja hogy neki 2 sim kártya kell, és kényelmetlenül érinti az, akkor az vegyen mást és akkor 1 készüléken el tudja intézni mindkettőt.
Ha pedig az illetőt nem zavarja, akkor titeket miért?
Bizonyára a te életedben is lehetne találni valamit amit más kiröhöghetne hogy ugyan ezt mért így csinálod? Persze ha te teljesen tökéletes vagy akkor nem szóltam semmit.
Példa, mikor egy haverom nálam hagyta az iPhoneját, másnap elvittem neki. Nálam is két iPhone volt egyszerre! Jesus Christ !
De láttam én már embert 2 androidos telefonnal járkálni, na most ilyenkor mivan? Gondolom erre nem érkezne megjegyzés.
-
Raysen623
addikt
Amennyiben a kijelző ki fog futni a szélekig és nem lesz keret oldalt, akkor jó lehet. Kissé a 4-es széria világát vélem ebben felfedezni, még anyaghasználat terén is. Az ára lesz érdekes, mert a 7-es már átlépte nálam a küszöböt.
-
papi77
addikt
De ronda,remélem nem ilyen lesz...
Eddig a 7-es a legszebb.Azt kellene überelni! -
m@xsys
senior tag
válasz
galaxys80 #29 üzenetére
Mar vartam, hogy valaki beirja
Talan igy menni fog: [legegyszerubb csengohang keszites] -
.Szaki.
addikt
válasz
TheBikerider #64 üzenetére
Ízlések és pofonok, tudod.
Szerintem még mindig az 5S a legszebb iPhone, nem azért, mert nekem az van, de valahogy az a legelegánsabb. De nekem pl a 6/6S is tetszik, pedig azt sokan ócsárolták.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
buvartacsko #59 üzenetére
És kitalálom, mindig mindkettőt magánál hordja.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Ahány felbontás, annyi készülék kell? Mondjuk már csak két féle van talán, de akkor is.
-
blagolf
senior tag
válasz
Akinél meg 2 van az megbiztos fejlesztő, hisz miért is lenne valakinek 2 száma. Jaaa nem...
Ez tipikusan a "mindent megmagyarázok" esete.
Biztos több fejlesztő van az országban, mint akinek 2 száma van. -
.Szaki.
addikt
válasz
Én ismerősömnél anno meg azért volt egy i4 és egy i5S, mert két száma volt, az egyik céges, a másik privát. Ez azért gyakoribb eset, mint hogy fejlesztő az ember, de amúgy jogos érv.
-
Totheground
addikt
Az a kamera modul nagyon otvar...
-
Hát érdekes, nem tudom eldönteni hogy tetszik vagy sem.
-
.Szaki.
addikt
Én sem, de bizakodni/remélni lehet.
Szerintem sokan hőzöngenének (köztük én is) ha hátra kerülne az olvasó, annál idiótább helyre nem is kerülhetne, akkor inkább a bekapcsoló gomb lehetne a másik alternatíva, bár olyat még nem próbáltam. Mondjuk ha nagyon akarom pótolható az ujjlenyomatolvasó, ha Siri nem csak akkor reagálna a "hey Siri" felszólításra ha tápon van, hanem egyébként is. Akkor meg talán mindegy hol van az olvasó, de ebben sem vagyok biztos. Nagyon remélem, hogy összejön nekik, egyébként sem ártana ha valamivel ki tudnának rukkolni, ami másnál még nincs és akkor aztán "forradalmizhat" a sok hater, mert az tényleg az lenne.
-
.Szaki.
addikt
Meg lehet kövezni, de nekem baromira tetszik, és ami még inkább, hogy nem látok a hátlapon olvasót! Maradjon is így!
Szvsz. szebb, mint a 7 és a 7 Plus, pedig azzal sem volt bajom.
-
aelod
veterán
Az Apple tehát fogta, és a f/1,8-as rekeszértékű, 28 mm-es (35 mm ekvivalens) főlencse és 1/3”-es, 12 megapixeles szenzor mellé odapakolt egy 56 mm-es és f/2,8-as blendéjű optikát, alá meg egy apróbb, 1/3,6”-es szenzort.
-mobilaréna-
Tehát így oldja meg a zoomot. Két eltérő lencséjű megoldással. Ez nem a klasszikus értelemben vett zoomolás mint mindjuk a Samsung Galaxy S4 Zoom-on.
(#38) PandaMonium
Attól még népszerű
-
Az álló kamera kivételével tetszik.
-
Márko88
aktív tag
Most fogom venni az Iphone 7est
-
PandaMonium
őstag
"Ha a droidnk is egy gyártó egy hardveréhez kéne igazodnia optimalizáltság terén akkor a robottal sem lenne baj." Nem mondtam, hogy nem így van. Ettől még igaz amit mondtam. Arról nem beszélve, hogy Java-ra építeni egy egész oprendszert nem éppen okos dolog.
(#33) Heisenberg69: Galaxy S6. Előtte is jórészt flagship telójaim voltak Android fronton. Azok is jók voltak, de pár nap után a 7 Plus-al nem vagyok meggyőzve róla, hogy egyhamar vissza fogok váltani.
-
csokorrobin
csendes tag
Nem lehet hogy a kamerakiállás az optikai zoom miatt van? Csak így fért bele és az egész készülék vastagságán nem akartak növelni szerintem.
-
aelod
veterán
Egyszerű. Nem fér bele ebbe a készülék vastagságba az optika.
PandaMonium
Ha a droidnk is egy gyártó egy hardveréhez kéne igazodnia optimalizáltság terén akkor a robottal sem lenne baj. Ne hasonlíts almát a körtéhez. Lerágott csont...
csokorrobin
Mobiloknál csak szoftveres zoomról beszélhetünk általában.
-
blagolf
senior tag
Ez lesz az 5. év hogy ugyan úgy néz ki? (home gomb kivételével) Az a kamera kitüremkedés meg ocsmány. Egy pozitívum mégis van benne: csak 2 helyen fog kopni a hátlap.
Kíváncs vagyok ezt a kamera kiállást hogy lehet megmagyarázni, miért jó ez így! Mert ugye biztos ez a legjobb megoldás.
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
PandaMonium #32 üzenetére
Miről váltottál 7 plusra?
-
PandaMonium
őstag
Én pont fordítva váltottam most: Droidról iPhone-ra és nekem is feltűnt, hogy a szoftver fényévekkel jobb.
Az üveg hátlap szerintem inkább hátrány mint előny, egy leejtésig fogja bírni (Galaxy S6-omnál is ez volt). Mondjuk a mostani design sem túlságosan strapabíró, de inkább karcolódjon mint repedjen. A kitüremkedő kamera meg tényleg gáz - nekem 7 Plus van és itt is baromi zavaró, hogy háttal rakom le a telefont akkor a kamerán "áll" gyakorlatilag a telefon. Egyébként a mostani designban másba nem tudok belekötni, jól össze van rakva.
-
Entaro
tag
27 apple savazás után, miután most droid ra váltottam, áruljátok el hogyan tudom beállítani, hogy a hívás csak rezegjen, a többi notify teljesen néma maradjon. Miért fagy le restorenál a droid ban a setup wizard ? Ha bejön egy hívás az eddig futó játék miért zenél a fülembe továbbra is ? Őszintén a droid os vasak szuperek, de a szoftver egy fos.
-
El bírom képzelni a 25 centes alátétet, 19 $ 99 centért a billegő kamera mellé.
-
Pjotr
senior tag
Dual active SIM? Nincs? 2017 haho! Tegnap láttam egy embert 2 iPhone volt nála. Sajnáltam... Nem a design a lényeg már, mind ugyanúgy néz ki.
-
Scholes9
nagyúr
Engem nem nagyon érdekel hogyan fog kinézni, mivel úgy is mérdegdrága lesz, tuti kimarad
Mondjuk feleselges is lenne, mivel a lassan 4 éves modell 5S-sem számomra tökéletesen megfelel
-
janeszgol
félisten
Szép. Nekem tetszik. Igen a kiálló kameramodul is. Csak valami védje a lencséket.
-
viera
őstag
Már a Plus változatoknál is ronda a duplán kiálló kamera,de ez még azt is lekörözi.
Pedig amúgy szerintem jól néz ki,már ha valóban ilyen lesz. -
Heisenberg69
senior tag
Az a kameramodul...
-
Bass
addikt
Innovàcióóó 😁😁😁😁
-
aelod
veterán
Vagy ha nincs elég pénzed rá akkor ez is egy megoldás lehet.
-
lezuvius
őstag
Ez borzalmas. Jony Ivenak elmentek otthonrol?
-
Integrale
veterán
"1. Ez még mindig az iPhone 6 óta bemutatott design foltozgatása. "
Nem olvastad a cikket?
"Ezen kívül viszont nem kizárt a teljes dizájnváltás, ami például üveg hátlapot jelenthet"Mondjuk nem tudom, hogy a hátlap anyagának a megváltoztatása, hogy kapcsolódik a dizájnváltáshoz...
-
törölt tag
Billegni fog ez így... Majd kell venni a hátlap alá tehető Apple papír éket, hogy kitámasszuk
Csak 19$...
-
-Ben-
veterán
Nem lenne vele nagy bajom, de...
1. Ez még mindig az iPhone 6 óta bemutatott design foltozgatása.Unalmas.
2. Milyen az a kamera?Ha csak fele ennyire türemkedne ki, már akkor fényévekkel szebb lenne. Így viszont nagyon ormótlan.
Szerk.: persze semmi se biztos. Lehet, hogy nem is így néz majd ki..
-
tothmaxy182
őstag
A fél hátlapot elfoglaló Apple logót nagyon hiányolom... Így nem az igazi...
-
gilfoyle
őstag
A kiugró kameramodul szörnyű... Ezt hogy gondolták?
A többi rendben van. -
holozis_HUN
addikt
BŰNRONDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest