- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor az a lap tényleg hibás volt ugyanis pont a VIA chipesek voltak a hűvösebbek.
Bontatlan volt amúgy a csomagolás amikor legelőször elhoztad? Gyakran megesett hogy a gariba visszavitt lapokat újként újra eladták a boltok hogy addig se álljon benne a pénzük. Mivel rossz volt úgyis visszahozták egyszer de legalább mindig volt aki megvette.
Egyszer kaptam én is ilyen látszólag már használt, de újként eladott lapot.
Az ha jól emlékszem ASUS volt. Oda is csaptam miatta az asztalra. Azóta ott nem vásárolok. A mostani lapom törölhetetlenül számolja és ki is írja a BIOS-ban a munkaórákat, a ki/bekapcsolásokat, a resetek számát stb.Az AM2-es lapod én sem értem. A csere lap sem volt jó?
-
Minden generációban vannak jól vagy rosszul sikerült tipusok. Részben gyenge vagy valamilyen szinten alulmélertezett alkatrész lehet a hibás, emiatt az egész széria hibás egészen az új revízióig, amiben lehetőség szerint javítják a hibát.
Emiatt egy gyártót elítélni véleményem szerint nem helyes. Hidd el ugyanúgy van hibás ASUS, MSI, Gigabyte, stb. lap is. A másik oldal hogy a népszerűbb lapokból több fogyott az utóbbi pár évbnen pl.. NF7, AN7, KD7, AN8, KX8. stb. A több eladás több selejtaránnyal jár, ezért többet is visznek vissza belőlük.Nekem pont a VIA KT400 és az AMD761 chipes K7-es lapjaim mennek a mai napig.
Az említett ventilátoron kívül más nem hibásodott meg rajtuk.
Ugyancsak nem volt bajom a KX8, AV8 lapjaimmal sem. Mind megy hibátlanul.Egyébkét kipróbáltad azt hogy kivetted az elemet kb. fél órára és resetelted a BIOS-t?
-
Ami azt illeti az Abit nekem is tartozik egy jó CF-es alaplappal DDR3 és Phenom támogatással. A mostani rendszeremet lassan már szeretném lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest