- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
30z.Samu #167 üzenetére
"amiben valaki hasonlította a konzolhoz a PC-t. Szerintem tök felesleges -pláne árfekvés szempontjából-, mert nem ugyanarra a célra vannak kitalálva"
Már írtam miért hasonlítottam hozzá, ráadásul szerintem tök egyértelmű a hsz-emben: csak azért, hogy megy-e a meglévő gépén, mert volt, aki már 640x480-azott, ami rohadtul távol áll a valóságtól. Árfekvés szempontjából csak te hasonlítottad.De mindegy, szerintem mindenkinek megvan már a lényeg.
-
Puma K
nagyúr
válasz
30z.Samu #148 üzenetére
8 hónapig dedikált VGA nélkül voltam (mostanra 1137 órám van a játékban... igaz az Online részében)
Az akkori 4790K@4,7GHz-cen járatott CPU-ban lévő Intel HD 4600-as IGP-t használtam.
A GTA V 1366x768-as felbontásban és vagy teljesen low-on vagy low de ez-az medium-ra állítva elfutott átlag 30-36 FPS-el.
A maximum 80 alatt volt, a minimum meg 12-15-től nem kevesebb egy-egy pillanatra.
Szóval azért nem volt olyan rossz.
Ráadásul érvényesülni is tudtam mikor random PvP kerekedett az utcán más játékosok és a klánunk tagjai között...+1!
-
Dilikutya
félisten
válasz
30z.Samu #141 üzenetére
Itt most nem arról van szó, hogy konzol árából tegyél össze ugyanolyan tudású PC-t. Meg aztán akciós árból, vagy teljesből? Meg ugye az sem mindegy, mid van meg hozzá. Nekem most jelenleg 100 ezerből lehetne egy Ryzen 5 16 GB memóriával, mert csak procit, RAM-ot, alaplapot kéne vennem.
A kérdés csak annyi volt, elmenne-e a gépén. Mivel manapság nem látok olyan kiugróan eltérő gépigényeket, ha a mai játékok mennek neki, akkor a RDR2 is fog.
Bár pl. az új Call of Duty-nál is i5-2500-at írnak, de szerintem az is menne neki. -
törölt tag
válasz
30z.Samu #141 üzenetére
Nem akarok összerakni 70k-ból olyan gépet, mert tudom, hogy nem lehet. Nem is erről volt szó, hanem arról, hogy az ő gépén, ami már megvan neki ugyebár, menni fog-e. Csak ezért hasonlítottam össze, hogy az utóbbi 4 év játékai és azok konzolos/GTX950-es teljesítménye alapján 1080p/30fps-re simán van esély.
hombre[EU]: Igen, a textúrákat biztos alacsonyabbra kell majd pakolnia. -
Wesder
titán
-
Valami olyasmire vagyok kíváncsi, hogy pl., a jó tíz évvel ezelőtt megjelent Call of Juarez-el elég jól elboldogultam, mert csak minimális szöveges utalások voltak arra, hogy mit, merre éppen.
Ellentétben a már említett GTA V-el, ahol azért rendesen tolták a szöveges infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest