- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dilikutya #625 üzenetére
Józan paraszti ésszel bele gondolva (nem akarlak megbántani meg senkit sem), ha valaki megvesz egy konzolt X összegért ami ugye sosem fog változni hardverilag nyilván nem lesz olyan szép, mint egy több száz ezres gép már akkor sem amikor kijön nemhogy évekkel később. Vagyis szerintem ez ilyen egyértelmű és nem kell járatasnak sem lenni benne.
-
válasz
Dilikutya #606 üzenetére
Na igen, csak az a homály effekt pont sokat ront a képen véleményem szerint. Ez a bajom egyébként a konzollal, hogy általában nem tudod kikapcsolni az ilyen post processing effekteket, szóval be kell érned pontosan azzal, amit a fejlesztő főzött.
(#605) ribizly Megnyugtatlak, hogy ilyen hardverigény mellett még kimaxolva is bőven nagyobb FPS-em lesz, mint bármelyik konzolon.
-
Anulu79
addikt
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Dilikutya #212 üzenetére
Mivel a Google Stadia-ra is jön, ahhoz Vulkan alapú motorra van szükség. Amivel (megfelelő hardveren) igen jól futnak dolgok, jó esetben PC-n is opció lesz a DX mellett/helyett.
@ribizly, szerintem a GTA V a #1 játék, talán a Trackmania sorozat mellett, amiben szinte tökéletes a vezetés kezelhetősége billentyűzeten, köszönhetően a plusz air control gomboknak. Én Onlineban lenyomtam vagy 5000 versenyt, nem túl tryhard módon csak public lobbykban de azért összejött pár top100-as időm egyes pályákon a leaderboardokon (aminek az eleje szét van csalva 0,0001 másodperces időkkel
).
Egyszerűen olyan kényelmes és precíz a V irányítása billentyűzeten, hogy nem gondoltam arra hogy felkapjam a controllert, pedig itt van és másban én is azzal szeretek vezetni. Minimális időt biztos lehetne még nyerni vele, de ha valami jó billentyűzettel, akkor a GTA V az. Hogy lovakkal mi lesz a helyzet azt majd meglátjuk, de bízom benne hogy hasonló jó élményt adnak a PC játékosoknak megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jonsbo C2
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest