- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Én még mindig nem értem mire ez a nagy "váltsanak engine-t" mánia...
Minek?
Ez egy folyamatosan fejlődő, fejlesztett engine.
Persze lehetne azt csinálni, hogy fognak egy másikat, amelyik újabb és esetleg jobb, vagy írhatnának egy teljesen új sajátot (bár kb már ott tartanak, mert kétlem, hogy túl sok az eredeti rész már benne), de nincs rá szükség. Most is szép.
"Nincs benne rombolhatóság, minden statikus". Igen, de ez nem az engine hibája. Ez egy modul, amit meg lehet hozzá írni (egyébként szerintem már rég ott van) és használni. Ez az alap engine-től tök független is lehet.
Ezek a "hibák", amiket sokan felrónak igazából semmit nem jelentenek, mert ezek csupán cserélhető, megírható modulok az engine-ben.
Amit fel lehet itt hozni az az, hogy az adott részt fejlesztő gárda nem akar / tud egy ilyen volumenű dolgot berántani az új részbe, miközben a konkurencia már ezt évekkel ezelőtt meglépte. -
polgi803
őstag
Először is hóót' nem érdekel konzolon ki játszik és hogy megy rajta a game. Másodszor, lehet idealizálni a dolgokat, de a tény, az tény...nem csúnya?!? Háttőőőő...de könyörgöm...már nem abban a korban vagyunk amikor ez bravúr volt és elíg volt, mert akkor az volt a látványorgia. De az nekik is hatalmas bevételt jelentene, ha valamit letennének az asztalra grafika terén...mert akkor nem csak kullogna a Bf mostani sorozatai után hanem megkockáztatom, fej-fej mellett lennének. De még le is hagyhatná, mert maga a játékmenet jobb mint a Bf részeké...Most maga a lövés, futás bla bla nem a harceszközök használatára értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest