- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maelephant
senior tag
Az előző kommentem óta kicsit elkezdtem BF1-ezni és a rengeteg meghalás ellenére is hát...addiktív
. Biztosan vannak csalók, előfordul, hogy olyan módon és helyről lőnek ki, ahonnan egyszerűen lehetetlennek tűnik, nincs is LOS, de persze az a valószínűbb, hogy rettenetesen ügyetlen vagyok. Egyébként van a YT-n számos csalós video, repülőgépesek vannak igen csúnyák (nem létező loadout, kb. instakill egy kilométerről stb.).
-
motocoder
aktív tag
iTT AZ ELSŐ VIDEÓ
[link] -
fRooStzzZ
senior tag
Na, még 2 óra is minden kiderül
-
Newyorker
addikt
Az ötlet jó, márcsak megfelelő szinten meg kell valósítani! Korhű graff., ésha a régi multisélményeket visszahozzák akkor garantált a siker! Nagyon nagyon komoly multijáték volt ez régen, szval a múlt megvan!
-
Chapel
addikt
válasz
fornettisuti #135 üzenetére
Ne félj, rongyá játszottam anno
-
Dilikutya
félisten
válasz
fornettisuti #135 üzenetére
Multiplayer soha nem fogja azt a hangulatot visszaadni.
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Még két nap és meg tudjuk hogy mi is lesz /lett ebből.
Számomra a grafikánál sokal fontosabb a játszhatósag.
Hogy legyen kedvem játszani vele.
Hogy lekössön hogy el varázsoljon.
Nos két nap és lesz ralatasunk!
Kitartás!😉 -
Redneck
nagyúr
Örülök a bejelentésnek, már csak egy normális korszerű és korhű játékot kéne alkotniuk...
-
Chapel
addikt
Írtam többször abszolut casual multiplayer vok, 90%-ban single player fut.
DE. Soha egy játéknál sem éltem még úgy át a háború őrületét (nyílván filmekre/könyvekre tudok hivatkozni koromból fakadóan), érzééset mint BF1-ben.
Jöhet felülem bármilyen korból Cod csak koppintsák már le azt az érzést...zseniális.Btw én sokkal jobban vártam volna egy Vietnamot, kevésbé lerágott téma, plusz a dzsungel állat lenne.
(khm..egy normális motorral alatta) -
wjbhbdux
veterán
válasz
raskolnikoff #130 üzenetére
ez a csapat eddig csak az MW3 fejlesztésébe segített be, majd az Advanced Warfaret csinálta egyedül.
-
raskolnikoff
őstag
Örülök neki, viszont a fejlesztő gárda közel sem alkalmas egy értelmes játék megírására ennyi idióta kiadás után.
-
TommyNagz
senior tag
jaj de jó, hogy lesz még egy második világháborús fps. Hurrá. Tényleg. (Nem.)
-
a2d2
addikt
Csak legyen hozzá LAN támogatás
-
Dilikutya
félisten
válasz
NandorHUN #120 üzenetére
Talán mert ők voltak a valóságban is a rossz fiúk?
Ha elvonatkoztatunk attól, hogy önként lett Magyarország német csatlós, és a leglelkesebb deportálók voltak a magyarok, akkor is megszálltak bennünket 1944-ben, igaz magyar nem kezd el azon háborogni, hogy már megint a németek a rossz fiúk. Ezért nem értem mai napig a neonácikat se itthon. És a megszállás még a legkisebb bűne volt az akkori Németországnak.
-
NandorHUN
addikt
Gondolom megint nácik lesznek a rossz fiúk
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ProEvoFan #112 üzenetére
A single még elmegy, de a multija ocsmány, tele van baszva az összes pálya szálló porral, recés élek mindenütt, nagyon távol már az ellenséget sem veszed észre, mert teljesen recés minden.A túlságosan erdős pályák meg konkrétan hányinger. Amennyire szerettem a sima cod4-et, annyira csalódtam az MW-ben. Ugyanez igaz a scifi részére is. (mindkettő konzolon)
-
PiTM0N
tag
válasz
ProEvoFan #112 üzenetére
Az MW: R pontosan mivel is lett jobb mint az eredeti? Én csak extra zavaró effektetek láttam, és tizenéves bugok még mindig benne vannak... (pl falldamage framerate függő, ami elég nagy előny). Viszont, már nincs DS, nincs konzol, és az FPS-t is lockolták ~90-re. Ja, és nem lehet moddolni sem, pedig egy új Promod érdekes lett volna.
-
geckowize
őstag
Akkor oszd meg kérlek a nyilvánossággal, mi az a nagy bullshit amit beszélek? Olvastad az előttem lévő hozzászólásokat? Polgárháborúkat emlegetnek, hogy miért nem csinálnak azokból? Tényleg érdekelne, mi a kristálytiszta igazság szerinted, ha szántál időt arra, hogy kikeresd ezt a gifet, akkor bizonyára megkérdőjelezhetetlen tudás van a háttérben.
A többi része a hsz-emnek pedig szubjektív vélemény, vagy tény, vagy esetleg azzal is problémád van?
-
Newyorker
addikt
Remélem kellő 2017 szintű lesz a grafika!
-
Dan-szan
senior tag
Ez várós lesz nagyon! Régen játszottam már az is csak konzolon,és csak single de egy jó Cod azért mégis visszaültet a gép elé
-
ribizly
veterán
Én még mindig nem értem mire ez a nagy "váltsanak engine-t" mánia...
Minek?
Ez egy folyamatosan fejlődő, fejlesztett engine.
Persze lehetne azt csinálni, hogy fognak egy másikat, amelyik újabb és esetleg jobb, vagy írhatnának egy teljesen új sajátot (bár kb már ott tartanak, mert kétlem, hogy túl sok az eredeti rész már benne), de nincs rá szükség. Most is szép.
"Nincs benne rombolhatóság, minden statikus". Igen, de ez nem az engine hibája. Ez egy modul, amit meg lehet hozzá írni (egyébként szerintem már rég ott van) és használni. Ez az alap engine-től tök független is lehet.
Ezek a "hibák", amiket sokan felrónak igazából semmit nem jelentenek, mert ezek csupán cserélhető, megírható modulok az engine-ben.
Amit fel lehet itt hozni az az, hogy az adott részt fejlesztő gárda nem akar / tud egy ilyen volumenű dolgot berántani az új részbe, miközben a konkurencia már ezt évekkel ezelőtt meglépte. -
motocoder
aktív tag
Én meg úgy vagyok ezzel, hogy nem érdekel más csak az , hogy tiszta játék legyen!
Most jöttem le a Cod szerverről.
Tele van a szerver csalokkal és nem tudsz velük mit kezdeni. -
Nem csak a tesztekről beszélek. Elég csak megnézni a kommenteket a youtuben vagy benézni a BF1 topicba. Szerintem sok csalódott Cod-os is megvette most a Battlefield 1-et, köztük én is.
S nem bántam meg, mert szerintem elég jól sikerült. Tökéletes azért nem lett, de a multi szerintem nagyon élvezetes lett. -
geckowize
őstag
válasz
sz.atesz89 #93 üzenetére
BF1942 a II. vilaghaboru, BF1 az I. vilaghaboru, milyen visszateresrol beszelunk? Nem kevered veletlen?
Tobbieknek:
A BF1-et muszaj volt megvennem az IW helyett, mert atomra hanyok ezektol a rozsaszin vizipisztolyos robotos szar codoktol, a bo2-t, igaz, megvettuk haverokkal akciosan 3k-ert de 1 honapig tudtuk elvezni, mert nagyon fantaziatlanak a mapok es eszmeletlen sok csiter van, valamint ezek a futurisztikus dolgok komolytalanok es ocsmanyak tenyleg.Es aki itt lehordja a BF1-et mondjon mar codhoz hasonlo FPS-t... (halkan megsugom az Overwatch nem az es a CS:GO abszolut nem az en vilagom).
Aki meg azert sir, mert cod4ben atlottek a falon
ha berakott valaki deep impact perket, igen, amugy valosagban is van hogy atjut a tolteny, szerintem egy ertelmes ujitas volt, a killstreakekkel egyutt. A cod4 szvsz a cod2 melto utodja volt. MW2 es MW3 (es talan BO) tudott meg ujat hozzatenni, de valoban, a csiterek miatt jatszhatatlan volt steamen, ezert is volt jo a fourdeltaone/repz/alteriwnet, csak hat ugye ezeket kipurgalta szepen az activision.
Aki meg azt mondja h ne II. vh hanem mas haboru: az a lenyeg, hogy mi hoz penzt, szerinted egy Call of Duty: Pesti Srac Warfare-t 1956-rol hanyan akarnanak rajtunk kivul jatszani? Az amerikai verpistikekre epitenek, akik bizony "america, fuck yeah!" kialtassal akarjak irtani a nacikat. Epp ezert csodalkoztam is, hogy BF meg merte lepni az elso vilaghaborut, ami amerikai szemmel "nem egy nagy valami", amit az is bizonyit, hogy az errol az idoszakrol szolo filmek szama is csekely, mig azt tudjuk, hogy a masodikrol eleg tetemes mennyisegu keszult. Koreai haboru nem hiszem, hogy egy egesz jatekra eleg puskaporral rendelkezik, vietnami mar inkabb.
Megvmi: aki azt gondolja, hogy az Activision most azert jon ki a CoD
WII-vel, merthogy lattak, hogy az IW vs BF1 harcban nyilvan az utobbi nyert (kritikailag biztos), annak uzenem, hogy az IW-t az infinity ward fejlesztette, es ezt meg a sledgehammer csinalja, akik utoljara az AW-val jottek ki 2014-ben, tehat ~3 eve folyik a fejlesztes valoszinusithetoen, volt is errol tavaly szo, hogy visszaternek a gyokerekhez a 2016-os codban, minden bizonnyal a WWII szivargott ki akkor.
-
Végre! Remélem jó lesz!
-
törölt tag
Ezt mikor fogják már játék formájában feldolgozni ?
-
Ha jól megcsinaljak, brutális lesz!
-
sz.atesz89
tag
Ameddig nem cserélik le a motort nem sok értelmét látom a visszatérésnek. Megnézheted a BF1942 és a Battlefield 1 közti grafikai különbséget, így volt értelme visszatérni, de úgy h a cod nem cseréli a grafikus motort így sztem nem érnek el akkora különbséget a COD2-CODWW2 között mint amilyen miatt érdemes visszakanyarodni.
Nem értem miért nem csinálják azt hogy van 3 kiadójuk. Egyik beállnak a WW2-es játékokra, másik a jelenkorira, 3. meg a scifi vonalra. Mind1ik cég addig támogatná a játékát, míg be nem jelentik a következőt amit ők fejlesztenek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hagyják már a világháborúkat, van/volt annyi polgárháború, vagy hidegháború alatti kémkedések, összecsapások, amikből olyan frankó kampányt lehetne írni, hogy tarolna. A "kiváló 2017-es szintű" grafikus motorjukról meg inkább nem szólók.
-
Pubszon
veterán
CoD2-be több mint 2000 órát öltem, a 4-5-be kb 500-at, a többivel 0-t.
Lehet ez meg fogja törni ezt. -
tDr1v3r
veterán
Érdekes lesz, főleg azért mert attól a Sledgehammer-től jön aki az AW előtt pont egy WW2-es TPS-t akart csinálni.
Engem mindenképp érdekel, az MW3 és az AW multiját is egész jól eltalálták, a kampány meg az utóbbiban a generáció CoD-jainak legjobbja volt.
-
csongi
veterán
válasz
Kisgépkezelő #83 üzenetére
Erre mit lehet optimalizalni?
Vga drivert, mast nem. Az is csoda az OP rendszerhez tudjak hegeszteni, hogy elinduljon rajta
-
Kisgépkezelő
senior tag
Évek óta mindenki telesírja a fórumot, hogy a mai játékok rosszak, mert csak a látványt fejlesztik, a játékélmánnyel meg nem törődnek, Mások azért sírnak, hogy nem megy semmi konzolon FHD 60fps-el.
Erre bejelentenek egy játékot, ahol 2003 óta nem írtak új motort, hogy minden fejlesztői kapacítást a játékélmény polírozására szánhassanak, röccenés nélkül fut a konzolokon is, erre itt panaszkodik mindenki. -
Gainka
őstag
Azért màr a hozzászolàsok mennyiségèből is làtszik hogy mennyire van igeny egy jo cod-ra. 😁 vàrós
-
Atomgeszi
nagyúr
Ja, főleg, hogy elvileg azért van 3 fejlesztőcsapat, hogy több idejük legyen
ugyanazt a motortfejleszteni. Persze amíg ilyen jó eladásokat produkálnak.. Minek tegyenek bele többet a grafikába. Multis grafika és optimalizálás egy nulla. Komolyan sírni tudnék egy BF1 grafikával megáldott COD multiért. -
csongi
veterán
Látod oriic már írta is. Normandia biztosan lesz
, Hányszor kell azt a szegény partszakaszt elfoglalni?
Miért nem lehet, ismeretlen hadszíntereket beletenni? Mert a játék ismét kaptafa,és kell a marketinghez a húzónevek?
A BF sikeres lett egy első VH hadszíntérrel, az akkori technikával...stb.Kiderül milyen lesz, egyenlőre egy ctrl+c ctrl+v rajzolódik ki ismét átszínezve.
J.Hetfield
Remélem nem spórolnak majd a leszakadó végtagokkal
Ehhez motort kellene váltani, mert az eddig használttal, csak akkor látsz ilyet, ha Vram hibás a VGA-d
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
G.I.JOE
senior tag
Megvannak újabbak is, de a Cod WaW, volt amivel megjelenése óta játszottam és játszok is néha. Ha ezt sem ba**nák tele perkekkel, tudnék neki örülni!
-
csongi
veterán
Jatszottam, de semmi hasra eses.
Fizika nulla, statikus az egesz. Mindegy mit csinalsz vele, masik palyatol nem valtizik meg semmi. Fenyviszonyok, feluletek, alakzatok stb. Muanyag, mindegy milyen kornyeztbe van.
Indokolatlan magas memoria igenye van, az optimalizaltsaga, haat, inkabb hajuk. Ettol nem lesz a BF sem jobb, aranytalansag, iszonyatos kesesek a jatekba. Szepen monitorozzak, hogy minden gepen elfut, es egyenletesen terheli a procit...., Jah, csak azt nem tudja monitorozni, valoban vegez szamitasokat? Ez igaz aTitanfall2re is.
Veigig kovetheto a szerver kiosztasok katasztrofalis allapota. Egyik korbe ha vert izzadsz akkor sem tudsz ervenyesulni, majd a masodik korbe meg minden talal, meg az is ami a tarban pihen , ki sem lotted.
Ez sajnos, lanon is siman kovetheto volt.Sokat segit rajta a rengeteg csalo. Hamarabb irnak ra csalast, mint ahogy elindulnanak a szerverek.
Leragott csont a motorja, MW ota ezt takoljak Ok megertem tescogazdasagos, csak sajnos unalmas is. Nagyon magas az a szam is akik meguntak es otthagytak a sorozatot. Uborka , ha komolyan vette volna a multi jatekot korabban az FC3 al mar harmadik szereploje lehetett volna a BF es COD rivalizalasaban. Nem tettek meg , kihagyott ziccer volt.
Boven 1000orat toltottem a cod sorozattal. Az ingyenes Warthunder szorakoztatobb mint eddig barmelyik cod a szamomra, es nem koltottem a jatekra egy komplet pc arat.
Kiderul milyen lesz a valosagban, ha erdemes lesz ra akkor megveszem. Csupan az eddigi mukodesbol, borus jovot latok. Egyebkent is, ma mar tisztan penzugyi befektetes lett a jatek ipar, a szorakoztatas ma mar nem szempont. Igen ritka a jol sikerult game. A dlc-s eladasok, meg maga a totalis kaszalasnak, ezekbe kell a legkisebb fejlesztest beletenni, es a legjobb haszonkulcsot produkalhato veluk. Mivel az alapjatek resze, csak elkeszules elott megvagjak az egeszet..
A beta verzios kiadasokrol ne is beszeljunk,, ez mindegyik kiadora igaz. Ma mar csak ugy jon ki jatek, hogy egy het mulva jon a tapasz.. Koszonjunk, a jatekosoknak, hogy fizetnek a tesztelesert.
.
Fizetnek az aramert, fizetnek a hardverert..stb.. Jol osszerakott gepezet ez. Jah en csak duzzogok itt magamba, nem kell komolyan venni.
-
GALARDO
addikt
Várom szeretettel!
-
szami777
addikt
válasz
DrojDtroll #60 üzenetére
Az utolso 4-5 részre gondoltam. Ahonnan a konstans hanyatlás megkezdődött.
Az előtte lévőkkel semmi bajom. Sőt.
-
Ideje volt már, remélem nem cseszik el.
Jöhetne valami a keleti frontról, esetleg kevésbé felkapott nyugati hadszínterek, csak a partra szállást, meg a berlini kisbajszos megölését ne erőltessék, eléggé elcsépeltek már így is. -
szami777
addikt
Jöhet, talán jön végre egy cod, ami érdekel is.
-
CptAdamica
veterán
Annyira szép, hogy az Activision komplett idiótának nézi az egész rajongó táborát. Eddig idióta irányba haladtak, már amikor mindenki kezdi lehordani a COD-ot, (bár még így is több millió darabot adnak el az előző részből...) akkor bedobják a 2. világháborút és lehúznak még egy jó szaftos bőrt. Mert biztosak lehettek benne, hogy a grafika semmit nem fog fejlődni, az animációk ugyan olyanok lesznek, az ócska grafikus motor is ugyan az marad és mindenki rohanni fog a boltokba, hogy megvegye, miközben ők minimális befektetéssel megint rekordokat döntögetnek és számolják a sok-sok dellát.
-
ribizly
veterán
Ha játszottál az utóbbi részekkel, akkor tudhatod, hogy grafikailag semmi gond nincs ezekkel már jóideje.
Amire panasz lehet az a linearitás, animáció (a fizika hiánya elsősorban) meg néhány effekt, esetleg a rossz pályatervezés. Jah meg a DLC áradat ugye.
Egyébként az IW-t leszámítva nekem nem volt panaszom eddig egyik része sem , sőt nálam az MW óta a BO1, Ghosts, AW, BO3 részek jöttek be leginkább.
Ha csak nem rontanak el valamit nagyon (kétlem), akkor ezzel most bankot robbantanak, de ne remélje azt senki sem, hogy más lesz ez a rész, mint az eddigiek. Ha meg mégis, akkor még nagyobb lesz az öröm. -
oriic
HÁZIGAZDA
"Call of duty returns to the roots with call of duty WWII - a breathtaking experiance that redefines world war II for a new gaming generation . Land in normandy on D-Day and battle across eroup through iconic location in historys most monumental war. Experience classic call of duty combat the hands of (comamandor?) and the unforgiving war against a global power throwing the world into tyranny.
Campaign
Boots on the Ground Multiplayer
High-Octane Cooperative" -
30z.Samu
titán
Csak ne cseszék el, könyörgöm!
-
polgi803
őstag
Először is hóót' nem érdekel konzolon ki játszik és hogy megy rajta a game. Másodszor, lehet idealizálni a dolgokat, de a tény, az tény...nem csúnya?!? Háttőőőő...de könyörgöm...már nem abban a korban vagyunk amikor ez bravúr volt és elíg volt, mert akkor az volt a látványorgia. De az nekik is hatalmas bevételt jelentene, ha valamit letennének az asztalra grafika terén...mert akkor nem csak kullogna a Bf mostani sorozatai után hanem megkockáztatom, fej-fej mellett lennének. De még le is hagyhatná, mert maga a játékmenet jobb mint a Bf részeké...Most maga a lövés, futás bla bla nem a harceszközök használatára értem...
-
csongi
veterán
Amint nyilvanossa valik, milyen motort hasznalnak...
Ha a regi sz@rt koszorulik tovabb, akkor legjobb esetbe is csak f.s szintet fogja elerni. Mar pedig boriteklom, hogy az lesz. A BF sikerei utan egyszeru a recept. Skineld at a jatekot," Par srac tuloraba" megcsinaljaes mehet piacra, a vasarlo tomeg ki van ehezve erre.
Nem okozott meg az Activision csalodast sosem.... -
KaitouP
nagyúr
válasz
#41133696 #48 üzenetére
Attól még hogy neked valami nem jön be, az még nem "elmentek otthonról" kategória.
Milliók nyomják konzolokon részekről részekre, ezen semmi nem változtat, valamiért megy ez a divat utálat, persze ha ezeken a játékokon BF plecsni lenne, mindjárt mekkora király programok lennének. Sokszor kitárgyalt téma ez...MW3 volt talán az a CoD, amivel a legtöbbet spóroltak. 0 grafikai fejlődés az MW2 -höz képest, elcseszett sztori, vacak zenék, multi meg MW2 2.0.
-
törölt tag
Amúgy bennem a CoD iránti vágy annyira leépült, hogy ezt szerintem nem fogom megvenni. MW3 volt az utolsó CoD-om.
Érdekességképpen a Battlefield sorozat egy olyan részt tudott felmutatni, ami elmentek otthonról kategória volt (2142), CoD-nál meg annyi van, hogy utána kellene keresnem, és kilistáznom, pedig az utóbbi pár évben mindig van friss Battlefield is!
-
válasz
WestCoast92 #45 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem így lesz. A moddolhatóság volt az egyik legkirályabb dolog, a custom szerverek, mint a Bigjump, zom, parancsokra custom hangok, custom pályák, stb.
Ne hozzák vissza a killstreakeket meg a perkeket!
Nálam az nagyon elrontotta az élményt az újabb Codoknál. Ezért is tetszik a BF1 most, semmi felesleges dolog meg perk, ahogy a Cod2-ben volt.
-
WestCoast92
tag
Hát itt olvasom a nagy reményeket, de én már ebben a sorozatban nem látok fantáziát. Persze ne legyen igazam, de ez is az a gagyi nem moddolható Pc-n is fps lockolt, tehát egy egyszerű konzolport lesz az ezeréves motoron mint eddig is. Tele killstreakkel, sőt már akkor is kapsz jutalmat ha véletlen eltalálsz valakit, mert a vérpistikékek az a jó és ha egy normális Cod-ra vágysz akkor próbálj meg játszani a régi codokkal amik már rég nincsenek támogatva. Elhúzzák megint a mézesmadzagot, ahogy az előző résznél a cod4 remasterddel tették, most a téma a mézesmadzag.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Utoljára a Call of Duty 4 -et vettem meg. Azt is azért mert olyan volt mind a 2 (pam mode=esport, ClanBase, ESL). Remélem ez is oylan lesz, és nem baszák el...
-
Crytek
nagyúr
Xbox 360-ra már kb a kutya se vesz semmit igazán portolhatnák pc-re a 3. részt . Ma már a portolás kb egy fagyi ára
-
Enigma1945
őstag
Ha olyan jó lesz mint a WaW akkor tuti vétel. Hajrá CoD bízok benned!
-
kolopele
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #1 üzenetére
Már az megnyugtató hogy kilépnek az űrből végre
-
válasz
J.Hetfield #39 üzenetére
Német cég sem...
-
NandorHUN
addikt
Jöhetne végre egy WW2-es játék nácik szemszögéből is, Amerikaiakkal meg oroszokkal már kicsit unalmas játszani.
-
Loresz
tag
A Sledgehammer csinálja ami az AW-t is hozta! Mai napig ez az egyetlen FPS amivel játszom multiban, és ameikben tényleg látom h keményen reflexigényes játék! Ha ez is hozza azt a szintet tuti vétel annak ellenére h az aw után következőkben nagyot csalódtam BO III -at még szingliben sem toltam ki annyira lapos unalmas volt a MP-el együtt, az IWnél meg kapott egy esélyt a virágboltos verzió, pár óra után az iso-t is törőltem!
-
Kisgépkezelő
senior tag
-
batman91
őstag
Azért annyira ne szaladjatok előre. Nem kell mindjárt itt a nyálatokat csorgatni. Én is kíváncsi vagyok rá, de sok jót nem kecsegtet ez az egész. Csak nézzetek vissza az elmúlt részekre, borzalmasak voltak. Az utolsó valamire való rész az MW3 volt. Ezután vesztettem el a hitem ezekben a fejlesztőkben. Soha nem lesznek képesek már visszaadni az első részek hangulatát.
-
fRooStzzZ
senior tag
Kíváncsi vagyok, hova kell majd a grafikát butítani majd, hogy legyen 250 / 333 fps, már ha az számítani fog itt.
Vagy vissza dx7-re -
törölt tag
Jöhet, várjuk!
-
KaitouP
nagyúr
Vagy, nézheted úgy is, hogy nem semmi, mit hoznak ki ebből a motorból. Tény hogy nem a legszebb játékok egyike, de korántsem csúnya.
A másik, hogy betonstabil 60 fps -t diktál a játék konzolokon, és mivel ez a fő platform, nem hiszem hogy épp most cserélnének motort, vagy lenne a korábbi sokkal látványosabb.
-
polgi803
őstag
Nem akarom elhinni, hogy annyi lóvéból amennyiük van, nem tudnak egy valamirevaló grafikát összehozni... mindig egy balfék grafika a vége...ha azt megoldanák akkor le a kalappal...de van egy olyan félelmem, hogy ezt sem fogják bravúrosra csinálni grafika terén.
-
válasz
Snip3r_HUN #27 üzenetére
Az a baj, hogy a Steames Codokkal nem játszottam még, csak amikor anno kijött a Cod4 Steamen a havernál kipróbáltam és azt mondta, hogy a Steam azonnal kiszűri a csalókat és kidobja a szerverről.
Originen BF1-ben nem sok csalóval találkoztam még, ezért is feltételezem ezt.
-
nepszter1
addikt
fele olyan jó lesz mint a cod2 akkor az instant buy !
-
válasz
ProEvoFan #20 üzenetére
Ez valószínű Steamen lesz, ott meg nem lesznek csalók. Ha meg lesznek, akkor jelenteni kell.
(#22) ribizly Hiába, a BF1 sikerét látva már tudják, hogy mitől döglik a légy.
(#25) oriic De azért remélem nem annyi, mint Punkbusteres szervereken volt.
BF1-ben az Originen eddig csak talán 3 csalóval találkoztam eddig, mindjárt jelentettük is közösen és el is tűnt a játékból a tag.
-
Maelephant
senior tag
válasz
J.Hetfield #17 üzenetére
Most juttattad eszembe...szent ég, hányszor kaptam üvöltő idegrohamot / heveny infarktust a blablablabla BÁNZÁJ üvöltéstől és attól, hogy már megint meghaltam
Egyébként én egy koreai háborús lövöldét is szívesen látnék már...bárkitől. Vagy egy olyan I. világháborúsat, ami valamelyest korhűbb ÉS single-player centrikus (vagy csak az). Öreg és fáradt vagyok a multizáshoz, erősen kopnak a reflexeim is, semmi élvezetet nem találok abban, hogy tizenévesek öt-tíz másodpercet hagynak élni a mindenféle MP FPS-ekben.
-
ribizly
veterán
Na akkor lehet nyitni a pénztárcákat! Activision bácsi szedi a pénzt!
És ami a legszebb, hogy ezért sokan fogunk boldogan tejelni.Én csupán annyit kérek, hogy minimum olyan legyen, mint a BO1 vagy a BO3, és még mielőtt kapom az ívet (habár nekem ezek is bejöttek), itt elsősorban a content-re, dedikált szerverekre, mod támogatásra gondolok.
-
Ezaaz!!!
A Cod2 a kedvencem volt, multiban rengeteget játszottam vele xfiren. Miután megszűnt az xfire, már nem nagyon játszottam. Most meg már végképp, mert annyi csaló lett benne, hogy csak felcseszem magam.
A Cod 4 multi nekem sem jött be annyira, ott mindig hamar meghaltam vagy a falon keresztül kilőttek.
Én azt sem bánom, ha hoznak vissza cod2-es mapokat, sőt!
Nekem ez tuti vétel lesz!Amúgy remélem a killcamot meghagyják és nem BF1 szerű killcam lesz benne.
-
.LnB
titán
A francba, lehetnének már jövőbe játszódó részek, elég már a világháborúból..
#zűrhajótanépnek
-
J.Hetfield
aktív tag
A world at war japán katonái a frászt hozták rám mikor kiugrottak a fűből és hasba szúrtak
Remélem nem spórolnak majd a leszakadó végtagokkal
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
PrinceHerceg #14 üzenetére
Várjál még azzal...
Épüljek fel, és legyen egy gépem, azt kapsz majd a pofádra -
PrinceHerceg
őstag
H . A . L . L . E. L . U . J . A
PrinceHerceg will return...
-
myckey
veterán
Csak legyen jó hosszú a szingli kampány!
Mer ha hárdkúron délelőtt végig szaladom, akkor aztán lesz ez meg az...
-
DrojDtroll
veterán
Végre!
-
Remélem az MW3 után végre megint lesz egy jó CoD!
-
törölt tag
Ideje volt már észbe kapniuk.
-
myckie2
őstag
Amit a CoD 4 Remastereddel műveltek, azután már nem számítok semmi jóra. Valószínűleg továbbra sem lesz konzol (fps lock, moddolhatóság), normális dedikált szerverek stb... De valószínűleg felhasználják a cod 2-es mapokat, hogy becsábítsák a népet... vagy DLC-ben megkapjuk őket egyenként 5$-ért.
-
gabor7th
addikt
Csak ne már megint a partraszállást. Annak majd lehet egy kiegészítő. Legyen már egy kis Keleti front is.
-
törölt tag
Lesz e hozzá Cod2 remaster ?
-
fRooStzzZ
senior tag
Cod2 után mással már nem is nagyon játszottam, főleg az utolsókkal..
Azok már annyira sem tetszettek, hogy feltelepítsem őket. Nagyon el voltak rugaszkodva a valóságtól.
4. résszel még haverokkal összeültünk, és toltuk pár órát, de mikor falon át kilőttek, szitává lőttem és rohant felém, majd leszúrt akkor jött az uninstall. -
sting2
addikt
..de még mindig a "huszonnyolcéves motorral - tudjátok azzal amivel a 360 premierkor is jött má kód" és
a burleszk filmekben látható karakter mozgással, animációval, pont úgy ahogy minden évben és pont úgy sorban álltok érte és megveszitek mert most II. világháborús a jelmez...Egészségére mindenkinek!
-
Crytek
nagyúr
Most már csak a Vietcongot kéne újraéleszteni
-
Snip3r_HUN
addikt
Nagyon kellett ez már, csak ne b@sszák el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpársportok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged