Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Olyan nincs, hogy nem kerül befejezésre a frame. A mostani API-k ezt a lehetőséget nem definiálják.
A timewarp a probléma alapja. Az biztos, hogy szükség van 90 S3D FHD képkockára/sec, de nem kell mindegyiket az elejéről számolni. Ha mozgatod a fejed, akkor elvárod, hogy lásd az eredményét, de nem várod el xy objektum új animációs állapotát. A timewarp azt a célt szolgálja, hogy mindegyik páratlan frame adatai alapján csináljon egy páros frame-et, amihez nem számol új jelenetet. Marha nagy trükk, ha úgy tetszik, de működik. A preempció ott jön képbe, hogy ez a timewarp frame meglegyen a szinkronablakra. A finomszemcsés opciók ezért megszakítják a munkát is, hogy tuti legyen timewarp, mert ha nincs, akkor az előző frame lesz kirakva még egyszer. -
hangszoro
tag
Nem feltétlen kell elbuknia. Elég ha csak simán nem lesz térhódító, és máris várhatunk megint 10 évet, hogy valaki próbálkozzon.
Active 3D technológia volt már a 90-es évek végén is az nvidia kártyámon, szemüveggel. Én akkor is nagy dolognak gondoltam, de semmi nem lett belőle. Aztán megint fellángolt az utóbbi években, aztán az van ami van...
Maga a technológia nem kérdéses, de jelen állapotban még nem tökéletes, tehát mi végfelhasználók fogjuk megteremteni a jövőt ennek a kütyünek, és nem mindenki van úgy oda érte mint mi. Szóval még bármi lehet, ennyi amit akartam írni.De ahogy látom valami hasonlót írt Menthirist is.
-
Ezért mondtam, hogy a VR biztosan a jövő, csak nem biztos még hogy a jelen (a rift és a vive kapcsán). A rift és a vive lehet épp hogy megbukik (bár szerintem nem fog), de majd újra próbálkoznak pár év múlva, ahogy az elmúlt 20-30 évben is folyamatosan próbálkozgattak. Annyi, hogy most jóval nagyobb mögöttük a támogatás és a pénz, sokkal olcsóbbak az eszközök, és sokkal fejlettebb a technológia. Tehát sokkal jobb az esélyük mint bármikor. De akár sikerül akár nem, ettől a VR még mindenképp a jövő marad. Hacsak nem lesz egy nukleáris holokauszt az egész világon. Lehet még akkor is az lesz, csak majd késik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest