- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Persze. Hisz régen minden jobb vót'!
DX1 egyik legnagyobbb fanjaként mondom, hogy Jensen hangja sokkal jobban el lett találva, mint Dentoné anno.
A zene szintén szintet lépett feljebb, egy dolgot lehet kifogásolni a HR-ban, és az az, hogy a bossokat mindenképp likvidálni kellett, ott nem volt választási lehetőség. De legalább a DC óta a módszerben van.*azzal
-
Mans20
addikt
válasz
FoxiestFox #58 üzenetére
Avval az idétlen hangjával elég gáz volt,jobb lett volna az első részt folytatni.
-
-
.LnB
titán
Na itt a hivatalos trailer: [link]
Nagyon komoly! -
Végre új Deus Ex! A rendszerigény se lesz talán szörnyű, a Glacier 2 az alap, amihez nem kell erőmű. Kérdés, mennyit módosítottak rajta.
-
.LnB
titán
ifók egy másik magíar oldalról:
-Adam Jensen ezúttal a kormány fennhatósága alá tartozó akciócsoportnak, a Task Force 29-nek dolgozik, amely az Interpol új ága, feladata az újfajta terrorizmus megfékezése.
Jensen nem bízik teljesen a Task Force 29-ben, illetve egy másik titkos szervezet, a Juggernaut Collective nyomaira bukkan.
-Sokszor egymásnak ellentmondó küldetéseket kapunk, soha nem bízhatunk teljesen a feletteseinkben.
-Találkozunk főellenségekkel is, a küzdelem során mi magunk választjuk ki az alkalmazott módszert (lopakodás, nyílt konfrontáció és hasonlók).
-Többféle befejezésnek örülhetünk, a sztori sok szempontból Jensen törlesztésére fókuszál.
-A sztori az eredeti Deus Ex eseményeit is számba veszi.
-Többféle környezetben játszhatunk, illetve női ellenségekkel is összefutunk majd. Az egyik küldetésben Prágában fordulunk meg, az Utulek Stationön, amely most az augmentált szegények gettója. Az egyik pályát a hongkongi Kowloon Walled Cityről mintázták, a játékban Golem Cityként ismerik. Az utcákon butikok vannak egymás mellett, a lakásokat egymásra építették, klausztrofóbiás élményben lesz részünk.
-Az egyik misszióban egy augmentált banda fejesét kell elfognunk, de az informátorunkat a rendőrök elfogták. Mi döntjük el, hogy az informátor feleségét szóra bírjuk-e, vagy betörünk a rendőrségre. Alternatívaként felkutathatjuk saját magunk is a vezető búvóhelyét. Mikor rátalálunk, egy feszült beszélgetésre kerül sor. Lerendezhetjük a dolgot diplomáciai úton vagy erőszakkal is.
-A transzhumán (augmentált) embereket a rendőrség clankeknek nevezi.
-A Mankind Dividedben mellékküldetések is lesznek, lepacsizhatunk a bűnszervetekkel is. Előfordulhat, hogy egy maffiavezérrel jó kapcsolatot építünk ki, így ha a fő kampány során ide szólít a kötelességünk, könnyű dolgunk lesz vele. Természetesen nem kötelezőek a mellékmissziók, de a segítségükkel mélyebbre áshatjuk magunkat a témában.
-A játékban kétszer annyi augmentáció lesz, mint a Human Revolutionben.
-Néhány példa: Darts - néhány apró nyílvesszőt lőhetünk ki Jensen kezéből, ezzel megjelölhetjük az ellenséget és csendben elintézhetjük. Silent Run - hősünk hang nélkül futhat bárhova. C.A.S.I.E - feltérképezi az NPC-k mentális állapotát, amely hasznos segítség, ha tárgyalásra kerül sor. PEPS Gun - nem halálos fegyver, Adam bionikus karjából tör elő, kisebb robbanást idéz elő, amivel kiüthetjük az ellenséget.
-Az augmentációkat hozzárendelhetjük a D-pad gombjaihoz bármikor. Felhasználásuk természetesen energiába kerül, de ha Jensen megpihen, akkor újratöltődik. Alternatívaként használhatunk biocellákat is.
-Távolról is hackelhetünk ajtókat, így Jensen rövidítéseket nyithat meg a pályákon és elkerülheti az ellenséget.
-A Human Revolution mentéseit nem importálhatjuk a játékba.
-Az akciórészek során semmi sem lesz scriptelve, a lövöldözés sokkal kidolgozottabbnak ígérkezik.
-A csaták közepén is állítgathatjuk a fegyvereinket, válthatunk a lőszertípusok, a tüzelési módok és az irányzékok között.
-Néhány ellenség exoskeletonokat visel, mások változatos augmentációkat használnak, néhányuk nagyokat ugrik. A mesterséges intelligencia sokkal agresszívabb lesz, az ellenségek kitérnek előlünk és bekerítenek.
-A környezet elemei reagálnak a harcra, azaz rombolhatóak lesznek.
-Az Eidos tovább bővítené a frencsájzt, viszont Deus Ex MMO-t nem tervez. -
Bad Pritt
félisten
Mondjuk annak nem örülök felhőtlenül, hogy Jensen a főszereplő megint. Az igaz, hogy pokolian karakteres egyén, egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen szereplőt írtak videójátékhoz az elmúlt fél évtizedben, de én úgy éreztem, hogy az ő sztorija a Huamn Revolutionben elég kerek volt, nem éreztem azt, hogy még bolygatni kéne.
-
pigster
senior tag
Deus Ex... kár
A legelső részét végigvittem, nagyon jó volt.
A HR-t megvettem, benne volt jó pár órám, erre benyögték a Director's Cutot. Gondoltam kivárom, mikor lesz akciós. Csak nem akart az lenni.
A múltkori bundleból végül is meglett.
Újra nekiálltam, benne van 21 órám, de letöröltem a francba. Rá kellett jönnöm, hogy a nagy felhajtás ellenére rettenetesen unalmas játék. Néha-néha megcsillan, de alapvetően nem egy nagy durranás. Csak a név miatt vettem meg és adtam neki két esélyt. A következő kimarad. -
.LnB
titán
Sajnálom egyébként a fejlesztőket most. Még a Human Revolution után néztem videókat a játék készítéséről, és nagyon szimpatikusak voltak. És most azért eléggé kicsesztek velük. Megillette volna a tisztelet őket, hogy legalább ők jelentsék be. Persze máskor is előfordult már szivárogtatás, de akkor nem érdekelt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Először a Deus Exre tippeltem én, de aztán úgy voltam vele, hogy az nem lehet, mert már bejelentették korábban. A hír frissítésével meglepődtem, de aztán visszaolvastam, és kiderült, hogy csak szó volt a játékról (a realisztikus hajjal kapcsolatban pár hetr), de nem volt hivatalos bejelentés még. Szóval akkor még egy cím, ami miatt Ps4-re válthatok.
-
Bad Pritt
félisten
Egy évben Deus Ex és Batman... ha idén jön, persze. Könnyekben fogok kitörni mindjárt.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #43 üzenetére
I FUCKING ASKED FOR THIS
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval első képek alapjáén kinek jutott a Crysis 3 az eszébe?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve a hír, betettem a kiszivárgott képeket.
-
Biztos már, hogy Deus Ex?
Nem lepne meg, nem is olyan rég volt hír, hogy kész az engine, amit alá szántak.
Naaaaaaaagyon várom. -
oriic
HÁZIGAZDA
Lol, shinobi a nagy szivárogtató, de most törölte a bejegyzést...Wtf?!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
wjbhbdux
veterán
-
wjbhbdux
veterán
2. teaser video [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor ez alapján ez bizony Deux Ex lesz.
daedalus
" Guard with an augmented arm, Daedalus, Page Industries."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az vajon egy zombi?
-
wjbhbdux
veterán
Itt az első morzsa: [link]
-
nonsen5e
veterán
Egy óra múlva történik a bejelentés. ITT.
A CKP a Can't Kill Progress rövidítése, de ettől még nem sokat lehet tudni róla, hogy mit takar. -
ModliH
tag
Half Life 3 természetesen, megvettek minden jogot hozzá, és ők adják ki
-
errorcode06
őstag
Én meg remélem egy új hitmant jelentenek be...
-
doooo
veterán
Jaaaj.. az a rész kikészített.. (de volt ilyen hasonló a régebbi (3. része) Thief-ben is..) komolyan igyekszek csak végigszaladni a jeleneten, mert már ezeknek a fehér élőhalottaknak a kinézete is elég.. pláne mikor már a robbanó, vagy tűz nyilaid is elfogynak..
Ezt az egy dolgot nem szeretem benne.. miért kell ilyen horrorba átcsapni az izgalmas játék közben?
-
saelin
veterán
A képről nekem az Evil Within ugrott be, de az nem square termék. Remélem valami új IP.
-
nonsen5e
veterán
Bármi csak ne horror, azokat utálom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged