- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Toltam egy kis benchmarkot:
Minden esetben: 1920x1200 4x AA, 16x AF, minden látványjavító bekapcsolva, és minden maxon
Mindkét dx10 módban engedélyeztem a geometriakopyzást, és 10.1-ben az SBAA-t is, ezen kívül mást nem piszkáltam a dx módok közt, de ezek elvileg tovább gyorsítják a dolgot... Letiltott alpha test AA-val se gyorsult a 10.1-es mód, esetleg lassabb lett, de nem vártam végig.DX 10.1: 14,8 FPS, 373 pont.
DX10.0: 22,3 FPS, 562 pont
DX9: 32,4 FPS, 816 pontAz OpenGL-t nem vártam végig, tök bugos volt a növényzet, nagy kockákból volt kirakva a fű, meg olyan recések voltak az élek hogy szerintem semmilyen AA nem ment. Ehhez képest az FPS a DX9 és DX10 közt félúton járkált ahogy néztem a számlálót.
Amúgy ebben is villódzanak az árnyékok. Legelőször Assassin's Creedben zavart engem ez, hogy a földre vetett árnyékok pereme tök recés, mintha nagyon alacsonyra lenne állítva a shadow map resolution, pedig próbáltam feltolni az ini fileból is.
Akkor azzal magyarázták ezt nekem, hogy a deferrend rendering és a hardveres MSAA inkompatibilitása okozza, el is hittem.
De akkor az ilyen DX 10.1-es demókban, ahol állításuk szerint SBAA-t használnak miért jön elő ugyan úgy? Itt is villódzik a földre vetett árnyék is, de még a fák lombjain is bugos az árnyék amit a levelek vetnek magára a lombozatra.
Meg nem vetett engem földhöz a 4x AA minősége, pedig 1920-ban már 2x-el is beszoktam érni játékok alatt, itt a DX 10.1-es 4x se volt mindíg tökéletes, a fák lombjai elég recésen villództak.Szerintem a sima Crysishoz készült Cryengine 2 is többet tud mint ez. DX10-ben az is ennyi FPS-t csinált, de sokkal szebb volt a legtöbb pálya mint ez a demó, DX9-ben meg játszható is lett és szinte ugyanúgy nézett ki.
-
Skizz
addikt
Gamestart az alja mindennek kb... ez a "hír" is olyan, mintha a szerkesztője profi lenne ebben a szakmában és olyan alap dolgokat írt le, amit a hülye is tud ha álmából felkeltik.
Dx10/10.1 egyelőre FC2-ben gyorsabb, ráadásul ha van 10.1-et támogató kártyád, akkor ajándékba kapsz egy kis élsimítást is...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest