- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
Jó de most minek erőlködni olyan játékokkal amik szarul vannak megírva? Amik 1 millás gépen sem mennek? Én 1 játék kedvéért nem veszek 200k-ért kártyát,procit stb.Pl GTA 4 Egyáltalán nem éri meg. Inkább játszik kicsit gyengébb felbontáson és nem 16x élsimítással hanem csak 4x. A különbséget úgysem veszed észre. A gyártók csatája meg tényleg elég aljas sokszor amin mi vásárlók vesztünk folyton.
-
torma1981
veterán
Régen a 8800 GTX-el simán kihúztam 3 évig. És akkor is futtatak szépen a játékok rajta nem min grafikán. Most akkora a rohanás ,hogy alig lehet követni.
-
torma1981
veterán
Nem úgy értem. Kb 1 évig lesz 170k-ért csúcs kártyád. Utánna 7-es sorozat. Jobban megéri középkategóriát venni és azt cserélni évenként. Sokkal kevesebbet vesztesz rajta. A 6-os sorozat nem sokkal jobb mint az 5-ös. Tesztek alapján 5-10fps a különbség ezt meg játék alatt úgysem veszed észre.
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Szerintem felesleges ilyen csúcs kártyákat venni. 160-180k-ig. Nemsokára jön a 7-es sorozat.Jövő ilyenkorra itt lesz. Most nem 60Fps-sel fut a játék hanem csak 40. Úgysem veszed észre játék közben. 5870-el kihúzom még egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest