Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Landon

addikt

válasz torma1981 #150 üzenetére

Én ezzel nem értek egyet egészen. Szerintem aki "komolyan" foglalkozik gépfejlesztéssel annak egyszerűen be KELL látnia, hogy ez az egész egy rettenetesen gyorsan értéktelenedő dolog. Való igaz hogy a középkat. a legjobb ár/érték arányban, de azzal kompromisszumokat fog kelleni kötni sajnos. Oké, hogy ezt meg azt bírna de NINCS ilyen! Semmi sem fekete-fehér, mindíg is lesznek olyan játékok amik szarul vannak megírva és még a csúcskategórián is "szenvednek" lásd metro. Namost én azért akarok csúcskategóriát venni hogy egy jó darabig ne legyen gondom. Tudom, jól hogy ha nem lenne az nVidia akkor 2x6950-el jövő ilyenkorig lazán ellenék feltételezhetően. De mivel sajnos van ezért lehet jobban járnék nV VGA-val. És nem azért mert vérpistike vagyok hanem azért mert hiába tud a 2x6950 dupla annyit mint egy GTX580, a "TWIMTBP"-s játékok akkor is jobban fognak menni nV alatt hogy ha 2x6990-est rakok a játék alá... Ezzel pedig nem lehet mit kezdeni, ez van. Ez egy kikerülhetetlen kockázat/tényező mert mindig is lesz olyan ami ezen vagy azon megy jobban és sajnos a tendencia az hogy nV középkategórián tökéletesen megy holott AMD csúcson is botladozik... lásd anno Shift pl. Csak 2 hónapot kellett várni a javító patchre... nyilván nem az nV keze volt a dologban. :U De egy csomó más játéknál uez megfigyelhető sajnos. :\ Na ezek azok a dolgok amik miatt nem tudok dönteni egyenlőre.

• orbano

félisten

válasz torma1981 #143 üzenetére

de utána meg nem érdemes majd megvenni a 7-es szériát, mert majd jön a 8-as. Aztán a 9-es...

Új hozzászólás Aktív témák