- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
anand, oldal alja a lényeg. GTX480, 64.1dbA; GTX480 SLI, 70.2dbA.
anand, megint oldal alja: 6990, 70.2.dbA, 6990 OC 77.3dbA.szerintem ez tökéletesen illusztrálja a helyzetet.
"Irtózatosan komoly házhűtés kell az OC BIOS mellett."
csodálkoztam is, miért jött ki egyik gyártó egy átmatricázott 4000res Deltával, illetve mi volt az 5400as Scythe Gentle Tyhoon (Nidec, továbbfejlesztett 2BB) megjelenésének oka.főleg, hogy utóbbi időben szinte minden pcoriientált gyártó az ultrahalk nulla légnyomású ventiket nyomja nagyobb házakon megvan a 3be 3ki lehetőség, 400-450m3/h be és ugyanannyi ki még halláskárosulás nélkül megoldható (vicc, hogy lehet a vidkari még mindig el fogja nyomni a többi ventit), annyi meg elég egy nagytorony pár másodperc alatti átszellőztetéséhez is.
meg igazából a kialakítása miatt nem igazán van ötletem, hogy melyik ház lenne jó neki. raven/fortress kiesik, pedig alapvetően ide túlnyomás kéne, és lehetőleg nem az alaplapra felülről (pl HAF széria).
hja, 300Wos határ okkal lett meghúzva.
-
proci985
MODERÁTOR
ez meg a másik.
bár szerintem itt annyi a változás, hogy ezerdarabos méregdrága limitált kártya sem lesz: ha nem lenne megfelelő mértékben gyorsabb, akkor senki nem fizetné ki a prémiumot. ha viszont emelik az órajelet, akkor emelni kell feszt. ha emelik a feszt, akkor a valszeg szivárgó chipek miatt méginkább az egekbe fog szökni a fogyasztás. 450-500W a gyári érték második biossal, szóval talán 600W alatt tudna maradni a limitált verzió. kérdés a hűtés, kérdés a PCB, kérdés a környező alkatrészek, kérdés hogy akkor már nem lenne egyszerűbb csinálni egy GTX580x2őt, mert az is kb így fogyasztana.
hm, szóval akkor az a gyűrű gyári tartozék. köszi a felvilágosítást.
-
rocket
nagyúr
Ez a resz nem azt jelenti amit te leirtal:
"AMD graphics cards are intended to be operated only within their associated specifications and factory settings. Operating your AMD graphics card outside of specification or in excess of factory settings, including but not limited to overclocking, may damage your graphics card and/or lead to other problems, including but not limited to, damage to your system components (including your motherboard and components thereon (e.g. memory)); system instabilities (e.g. data loss and corrupted images); shortened graphics card, system component and/or system life; and in extreme cases, total system failure. AMD does not provide support or service for issues or damages related to use of an AMD graphics card outside of specifications or in excess of factory settings. You may also not receive support or service from your system manufacturer."
Egy masik:
"AMD’s product warranty does not cover damages caused by overclocking,
even when overclocking is enabled via AMD software and/or the Dual-BIOS
Function on the AMD Radeon™ HD 6990. "Ebben se latok sehol olyat ami arra utalna, hogy a VGA kivetelevel a szamitogep tobbi alkatreszerol lenne szo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Dacia topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest