- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-evil
aktív tag
az 5970 azért ott van a 6970 előtt
egyébként akinek nem cf-es alaplapja van akkor jobban megéri 6990et venni.ugyebár.
azért én megvárnám a ph-s tesztet hogy a 6990 akkor most mivel is van egálban: 6970cf vagy 6950cf.plusz azt is megvárnám hogy mennyibe fog itthon fájni forintban.
majd ezekután az infok után lehet elmélkedni mi éri meg jobban mire mikor mennyiért kinek mibe. -
torma1981
veterán
Jó de most minek erőlködni olyan játékokkal amik szarul vannak megírva? Amik 1 millás gépen sem mennek? Én 1 játék kedvéért nem veszek 200k-ért kártyát,procit stb.Pl GTA 4 Egyáltalán nem éri meg. Inkább játszik kicsit gyengébb felbontáson és nem 16x élsimítással hanem csak 4x. A különbséget úgysem veszed észre. A gyártók csatája meg tényleg elég aljas sokszor amin mi vásárlók vesztünk folyton.
-
Whit3Rav3n
senior tag
Kártyától függ. Én pl hd 5970-el váltottam core 2 quad-ról i7-re. A core 2 quad kb olyan gyors mint a Phenom 2. Ott pl sok helyen 50-100%-os volt az fps növekedés cpu limitált helyzetekben, az átlag fps-t is szépen megdobta. Gyors kártya mellett nagyon sokat számít egy gyors cpu mert hiába az erős kártya ha a rossz multicore kihasználtság miatt folyamatosab bedroppol az fps helyenként és ezért sok helyen belassul a game hiába fut egyébként szépen.
-
törölt tag
Én is ezt tapasztaltam... haver gépe kb.egy az egybe olyan mint az enyém csak neki i5-je van...full hd-be kb megegyező az fps szám min fps-ben, ugyanakkor max fpsek nekem magasabbak amdvel! meg ha 4 magot tud használni egy game akkor 6ot miért ne tudna...lásd gta4 pedig nem is éppen mai game...
-
Whit3Rav3n
senior tag
Nem tudja felvenni az x6 a versenyt az i7-el mert egyrészt a játékok szarul használják a 6 magot, másrészt azonos órajelen az i7 közel 50%-al gyorsabb magonként az x6-nál szóval csak ilyen minden magot fullra kihasználó szoftvereknél tud az amd az i7-hez feljutni de ez játékokban sosem fordul elő. Sajnos az amd nem jó választás jelenleg high end gamer rendszrekhez mert túl gyenge magonként és a mai játékokban még az számít leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crypto Trade
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest