- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
Van egy nem túl jelentős, de igen idegesítő problémám.
Valamilyen backupból a teló rendszeresen visszaáll egy régebbi állapotra.(a beállítások egy része)
Pl kikapcsolja a mobilnetet a beállításokban, otthon a 2,4-es wifire csatlakozik, pedig átállítom 5GHz-re, és
a 2,4-es adatait törlöm. De mindig visszaáll.
Minden miui szinkron kikapcsolva, google fiókban kb. 1 hete töröltem minden régebbi backupot. És ma megint visszaálltak a régi beállítások. Hova menthette még el ezeket?
Ja, azt vettem észre, hogy reboot után csinálja. Esetleg vmi ötlet?(#7453) odium
Lehet, nem erőltetném ezt a frissítést. Ezt a verziószámú kínai stabilt felfüggesztették, mert bugos.[link](ok, tudom, hogy ez a global stable, de ez is béta.szvsz ha meg vagy elégedve a mostanival, addig várnék, amíg kiteszik hivatalosan az en.miui.com-ra) Csak azért írtam, mert én már szívtam meg béta stabillal.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest