- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megérkezett. (Sokkal hamarabb, mint gondoltam.) Az első benyomások negatívak. (De ez nem a telefonnak szól, hanem az Androidnak, pl. ez a gesztus vezérlés elég bénára sikerült. Szerintem. Még szerencse, hogy öreg telefon tulajként meg lehet tartani a régit.) Gondolom majd megszokom.
(#7) domel Arra a kérdésre, hogy jó-e a telefon, nyilván nincs válasz. (Vannak benne jó és nem annyira jó dolgok, ráadásul kinek-kinek mások.) Azt sem árt figyelembe venni, hogy a telefon havonta kap frissítéseket, és minden frissítés megoldhat (vagy éppen gyárthat újabb) problémákat.
-
domel
tag
Jók ezek a telefonok? Én év elején azért nem mertem megvenni, mert olvastam sok negatív kommentet, hogy a telefon sokszor "eldönti" hogy egy háttéralkalmazás nem kell és kilövi. (nem gyári email kliens, sport tracker, minden ami az applikáció task menüből kilövése után tovább működni képes)
-
Ez meglepően gyorsnak tűnik ahhoz képest, hogy a pixel-ekre szeptember elején jött a frissítés (ha jól emlékszem). Valahol találtam rá utalást, hogy a Nokia 8.1 benne volt valami béta programban, és ennek köszönhető.
Én különösebben nem ülök tűkön: minél később esik be, annál több ideje lesz az alkalmazásfejlesztőknek javítgatni a bug-okat, meg a net-en is több tapasztalat gyűlik össze. (És persze nekem még a P is elég friss...) Azért gyorsan megnéztem, hogy mire számítsak: végül is nincs túl sok újdonság (legalábbis a felszínen), és azok egy része is véleményes (gesztus vezérlés, akku kijelzés, stb.)
-
rackalew
tag
Édesapám telefonján tökéletesen működött, amikor a pités droidra kellett váltani. Szolgáltató szerintem nem számít, mert független készülékre írták, ámde apa készüléke Telenoros. Viszont úgyis tök mindegy lenne a szolgáltató, mert a trükkhöz ki kell venni a telefonból a SIM-kártyát.
-
nicu71
addikt
Van valakinek ilyen telefonja? Kiváncsi lennék ,hogyan sikerült a frissités .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest