- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megérkezett. (Sokkal hamarabb, mint gondoltam.) Az első benyomások negatívak. (De ez nem a telefonnak szól, hanem az Androidnak, pl. ez a gesztus vezérlés elég bénára sikerült. Szerintem. Még szerencse, hogy öreg telefon tulajként meg lehet tartani a régit.) Gondolom majd megszokom.
(#7) domel Arra a kérdésre, hogy jó-e a telefon, nyilván nincs válasz. (Vannak benne jó és nem annyira jó dolgok, ráadásul kinek-kinek mások.) Azt sem árt figyelembe venni, hogy a telefon havonta kap frissítéseket, és minden frissítés megoldhat (vagy éppen gyárthat újabb) problémákat.
-
domel
tag
Jók ezek a telefonok? Én év elején azért nem mertem megvenni, mert olvastam sok negatív kommentet, hogy a telefon sokszor "eldönti" hogy egy háttéralkalmazás nem kell és kilövi. (nem gyári email kliens, sport tracker, minden ami az applikáció task menüből kilövése után tovább működni képes)
-
Ez meglepően gyorsnak tűnik ahhoz képest, hogy a pixel-ekre szeptember elején jött a frissítés (ha jól emlékszem). Valahol találtam rá utalást, hogy a Nokia 8.1 benne volt valami béta programban, és ennek köszönhető.
Én különösebben nem ülök tűkön: minél később esik be, annál több ideje lesz az alkalmazásfejlesztőknek javítgatni a bug-okat, meg a net-en is több tapasztalat gyűlik össze. (És persze nekem még a P is elég friss...) Azért gyorsan megnéztem, hogy mire számítsak: végül is nincs túl sok újdonság (legalábbis a felszínen), és azok egy része is véleményes (gesztus vezérlés, akku kijelzés, stb.)
-
rackalew
tag
Édesapám telefonján tökéletesen működött, amikor a pités droidra kellett váltani. Szolgáltató szerintem nem számít, mert független készülékre írták, ámde apa készüléke Telenoros. Viszont úgyis tök mindegy lenne a szolgáltató, mert a trükkhöz ki kell venni a telefonból a SIM-kártyát.
-
nicu71
addikt
Van valakinek ilyen telefonja? Kiváncsi lennék ,hogyan sikerült a frissités .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest