- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Én nem erőlködtem vele, 2-3 leírást megnéztem, nem ment, annyira sosem volt létfontosságú, hogy 8.1-en vagy 10-esen fusson. Valamint nem is a legújabbat használom belőle, mert ebben még benne van a Xantia 1-es, az úőjabbakban csak a Xantia II-es van benne, az meg nekem nem jó
-
Francia91
veterán
Nem, egy 30 Gb-os szervizprogram, ami teljesen a HDD-ről (vagy nálam az SSD-ről) fut
& (#74) Alchemist
Próbálkoztam elég sok leírással, de a Win7 a maximum, amin el tudtam indítani
Amúgy meg abszolut nem aggódok az újabb Windows-ok miatt ,mivel nincs olyan a Win7-ben, amit hiányolnék, pedig van dolgom 8.1-es és 10-es Windows-zal is. Én nem használok olyan dolgokat, amihez pl a 10-es kéne. AutoCAD, Inventor, SolidWorks és EdgeCAM maximálisan teszi a dolgát Win7-es rendszeren is, nem jajveszékelek, hogy kijött az új Windows, és már nekem egyből az kell. Nem fogott meg sem a 8.1-es (faterék AM1-es asztali gépére azt tettem), sem a Windows 10-es (unokabátyámék AM1-es konfigjára, és haverom AMD FX-es gépére tettem 10-est), nem ad annyival többet, hogy szükségem legyen rá, a Citroen program pedig megerősített ebben a választásban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest