- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor szórta meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
dontdoit
tag
Ennek lehet tudni a megjelenését esetleg?
-
munnergep
senior tag
-
Classius
aktív tag
Ejj... Pedig vártam és kész voltam rászánni magam, de ilyen áron nem kell. Később ha olcsóbb lesz TALÁN de az a baj 100 felettről lehet csökkenteni az áraka....
-
GSPLR
senior tag
válasz
munnergep #70 üzenetére
Nekem te nem parancsolsz
Az oldalon már règ elszabadult a káosz ès ezt engedtèk az elejèn. Ez van,megy az adok kapok. Az "egyház" miatt èn aztán be nem fogom a szám. A helyzet meg változni úgysem fog,kívètel ha valamelyik oldal meg nem fekszik teljesen. Bár ez kizárt,mivel a piac kèt említèsre mèltó táboráról beszèlünk.
-
rerros
tag
szerintem szép és okos. venném. mondjuk az ezüst színűt bőrszíjjal, de ezt a kombinációt nem láttam sehol.
-
Forest48
aktív tag
válasz
Skorpio.59 #59 üzenetére
Én arra várok, hogy egy jó csomagba bedobják a honor 6 plus mellé edigitalnál. De mivel már elméletileg külön vannak a huaweitől.....így nem.látok rá nagy esélyt. De úgy mondjuk 170ért még meg is gondolnám.
-
Spindlyman
tag
Egy jó, minőségi óráért mindig is sokat kellett fizetni. És ez még akkor is igaz, ha nem egy bonyolult mechanikus szerkezetről van szó, hanem egy "egyszerűbb" quartz belsővel szereltről. Végső soron mindig a piac dönti el, hogy az ár korrekt e. Ha megveszik és a gyártó számításai bejönnek az eladott darabszámmal, akkor mindenki boldog, csapó.
Érdekes dolog előhozakodni a más gyártóktól lopott dolgokkal, miközben dollár százmilliókra perlik egymást a "nagyok" egy - egy szabadalom jogosulatlan használata miatt.
Most már illene továbblépni azon a nézeten is, hogy ami Kínából jön az rossz, mert, "Mert hülye neve van.", "Mert ott mindent másolnak. Semmi sem saját ötlet" Mert sz@r minőségű minden ott gyártott dolog."...blablabla.Az óra szép, okos, megkockáztatom, elegáns. Az ára pedig szépen lejjebb fog menni idővel kicsit. A vékonyabb pénztárcájúaknak akkor lehet majd jó vétel.
-
tDr1v3r
veterán
Haha, már jön is az általánosítás.
És a védés, meg a másik oldalazás... hogy sejtettem.
Eláruljak egy titkot? Az Apple termékeit olyanok is veszik akik amúgy nem köpködnek egy oldalt se, azért veszik hogy használják.
Tudom nehéz Magyarországon elhinni de máshol annyira tucat az Apple mint itthon egy Acer vagy Nokia.
Ja, azt amúgy tudtad hogy a szeretett Androidodat is Apple számítógépen fejlesztik?
-
GSPLR
senior tag
Megmondtad nagyon...el vagy tèvedve de nagyon. Te pont a másik oldalt vèded,szerinted különb vagy? Gondolom belül a válaszod egy masszív igen,kèpmutatásból jeles. Ügyes vagy, nesze egy kockacukor! Tetszik vagy sem, èn is leírom a vèlemènyem,pláne annak fènyèben hogy mindenkire ráhúzzátok a copy jelzőt ès mèg sorolhatnám. Ez van, èn is odasz@rok a küszöbre,szokj hozzá
lendülj túl rajta.
-
tDr1v3r
veterán
Undorító ha másokat lenézel azért mert nem a neked tetsző dolgokat veszi. De igazából mit is várok...
(#59) Skorpio.59: Szerintem azért nem olyan problémás ez az ár. Látszik rajta hogy dolgoztak vele, jó a design, Moto 360 után a legszebb szvsz... normális designerek tervezték, élelmesen raktak bele hardvert, kijelző és akkuidő is jó (elvileg), innentől kezdve nyugodtan kérjenek ennyit érte szerintem. Én megvenném ha nem lenne már órám.
Az LG Watch R egy vicc ehhez képest szerintem, Moto 360 meg kicsit beteg az üzemidő és a hardver miatt. De legalább olcsóbb, az igaz...
-
Skorpio.59
aktív tag
Akár honnan nézzük,piszok drága.így is lesz aki első körben megveszi.Egészségére!Max,ha telefon mellé adják ajándékba....
-
-
AS
félisten
Okos orák piaca most
-
judas13
addikt
válasz
Cingáriusz #23 üzenetére
Almàn és idáig müa. egyen szappan "minőségi"házba rejtett Samu telókon kîvül màs nem gyárt(hat) minőséget?
Nem kéne a kört ennyire leegyszerűsîteni talán... -
Tomi326
csendes tag
Euróban lehet kicsit olcsóbb lesz! Bár ha az Apple árazását követi a Huawei, akkor 1$=1€
Amúgy szerintem korrektül belőtték az árát! Köszönjük HUAWEI
-
GeryFlash
veterán
Lassan visszasírom AnDantét, ő csak 4-5 kisebb marhaságot rakott egy cikkbe, nem pedig egy darab hatalmas kreténségre építette fel a cikket (350-400 euró jó ár, 350 dollár csillagászati)...
-
ghiottone
nagyúr
Ez azért drága lett. - Moto 360 - Moto Maker-el - 249 EUR
-
Fejvadi
nagyúr
Kicsit szerényebben kellene, mert nem fog fogyni.
-
khron78
őstag
Csak én nem látom ennek a vásárló bázisát, mint például egy Armani öltönynek.
Aztán egy Apple árulhat ennyiért is, mert elviszik a neve miatt.
Egy Huawei névért senki nem fog ennyi pénzt fizetni, akármit is tud ez az óra.
Valóban szép, de sok minden szép és mégse veszünk belőle. -
Quqesz
nagyúr
Frappáns érv. Benne van az igazság rendesen. Pl a Huawei egy egész várost eltart munkával,nem is kicsit(asszony dolgozott náluk és sokra tartja őket). És a három szolgáltató is tőlük veszi az összes hálózatos cuccot meg a zte-től. Az óra remekül néz ki,de mint írtam egy LG Watc G 70e-ért akkor már.
-
Dinsdale
tag
Értem én a szempontjaidat, de a végfelhasználói árnak nem kell szükségszerűen követnie az előállítási költségeket. Minden terméket annyiért adnak, amennyiért a vevők hajlandók megvenni. Ez az óra még kuriózum és talán a legszebb okosóra a piacon, szóval reménykednek, hogy ennyiért is kelendő.
Egy Armani öltöny sem azért 400 ezer Ft. mert annyiba kerül az előállítása.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Cingáriusz #34 üzenetére
És melyik a erkölcsösebb hozzáállás? Kitelepíteni a gyártást, munka nélkül hagyni a hazai embereket és fillérekért dolgoztatni másokat (sokszor gyerekeket), vagy ugyanazt a munkaerőt lopott technológia alkalmazására használni a saját hazájukban?
Ez kb olyan, mint ha Hitler és Sztálin vitatkozna, hogy ki a nagyobb népirtó.
A végtermék tényleges minőségén kívül másban elég nehéz objektív értékelési szempontot találni.
-
Forest48
aktív tag
A fém szíjas lesz 349 és a bőrszíjas 400. Legalábbis eddig az összes képen az arany volt bőr szíjjal, a másik kettő pedig fémmel.
#Cingáriusz:
Hát hogyne, minden kínai lop, csal, hazudik. Menj ki valamelyik mobilos adótoronyhoz és nézd meg, hogy mit használunk kb 10 éve. Szinte az összes antenna és erősítő huawei vagy zte. Azt is biztos lopkodták. -
válasz
Spindlyman #24 üzenetére
Alapvetően az összes gyártó betegesen túlárazta a készülékeit, de azért a kínaiak már elég szemtelen módon kezdenek a nagyobb múltú gyártókhoz felzárkózni árban, holott a kínaiak a nagy gyártóktól loptak lényegében mindent, amiből eljutottak oda, ahol jelenleg tartanak.
-
Dinsdale
tag
Okosórás mércével végül is tényleg szép és minőségi, szóval szerintem nincs túlárazva. Az már más kérdés, hogy presztízse nullához közelít.
-
atike
nagyúr
Sajnos ez nekünk még mindig túl drága... De gyönyörű....
-
Halkow.
senior tag
még mindig sokkalok 107k-t egy óráért
-
Sanraith
aktív tag
Fémszíjjal venném ennyiért is, de gyanítom azért további prémiumot kérnek.
Kíváncsian várom a megjelenést. -
gerii
addikt
A pletykált 750€-hoz képest nem is sok.
-
dikan
tag
válasz
Cingáriusz #23 üzenetére
A Huawei órát minőségben (Stainless steel, saphire glass) az Apple Watch (középső modell) verzióhoz kell hasonlítani, ami 650EUR-tól indul, de a fém szíjjal már az 1000EUR-t is túllépi. Ahhoz képest nem mondanám túlárazottnak a kínai terméket.
-
jacis
nagyúr
Na ez már valami. Így kell kinézni egy okosórának.
-
Spindlyman
tag
válasz
Cingáriusz #23 üzenetére
Ha prémium minőséget adnak, akkor nem kérhetnek érte annyit, mint a konkurencia? Ha a Samsung, Apple vagy LG adja hasonló áron a kütyüjét, akkor az rendben van, mert ők azok akik?
-
Kezdenek a gyártók nagyon beteg módon elszállni az árakkal. A Apple és a Samsung még érthető, hogy árakat emel, mert prémium szegmensbe tartanak, de egy kínai gyártótól azért ez az ár erős túlzás. Kicsit kezdenek sokat gondolni magukról a kínai gyártók.
-
dikan
tag
Az Apple Watch európai minimum ára 400EUR, ehhez képest 50 EUR-al olcsóbb a Huawei órája.
-
ROBOTER
addikt
Némi inkonzisztenciát érzek a cikk mondatai között.
-
Quqesz
nagyúr
Az LG watch G már van 70e ért is,de még az is sok.....
Xaels
+1
Én olyan 50-60e vártam az árát.... -
Xaels
félisten
Ezeknek elgurult a gyógyszerük. Azt hittem azért a Huawei nem lesz ennyire drága.
-
Szoszo94
őstag
És B4zsi!
Igaza van mindkettőtöknek. Viszont ez egy ördögi kör, amíg ennyire el vannak szállva az árak, addig nem lesz nagy piaca, ha pedig nincs nagy piac, nem fognak kapkodni a gyártók specifikus processzorral az órákba. Az elkövetkezendő évben nekem még biztos, hogy emaitt nem is lesz ilyen eszközöm, talán majd mikor egy normális karóra árában mérhetőek lesznek, benevezek valamelyikre. Viszont ez biztosan nem most lesz
-
Forest48
aktív tag
"megszoktuk h minden nap töltjük az eszközeinket" by LG
.
Biztos agyaltak egyet egy ilyen SoC-n, de valószínűleg nem sikerült olyanra megcsinálni, ami megérné az extra ráfordítást. És fel kell tudni mutatni majd valamilyen újítást jövőre is.
Egyébként az intel helyében ráállnék a témára 14nm-el.... -
zdanee
őstag
Ez mondjuk csak annak szempont, aki telefont is most vesz. Ha iPhone-od van akkor iWatch (vagy Pebble). Ha Androidod, akkor Huawei (vagy valamelyik másik Wear, esetleg Pebble). Ha meg Samsungod, akkor Gear (vagy Wear, vagy Pebble).
-
flexxx2
őstag
Most már 17e $ az arany watch, tegnap még 10k volt.
-
Nem ertem miert kellett bele Snap400-as...
Alig kell barmihez is , nem eleg egy negymagos Snap200-as...?
Okos órához nem csak okosplatform kellene, hanem hozzavalo SoC is.. Kis energiaigenyu, ketmagos valami, ondemand, es alacson, orajellel, 800-1200mhz... Semmi tobb...
Szerintem
-
Forest48
aktív tag
Éreztem h elveszik majd valamivel a kedvemet.
-
szabi820
tag
Nem baj,így is lesz sok ostoba aki megveszi.
Ha 50 ezerbe kerülne az miért is lenne jó? -
MeGabee
senior tag
Megvárom míg 200EUR környékén lesz, és akkor benevezek egyre.....addig meg hátha kijön még pár használható okosóra, és lenyomja az árakat kissé.Bár a "must have" érzés most rendesen elkapott.
-
boncser
aktív tag
A Huaweinél szerencsére nem kell csillagászati összegeket otthagyni.....
Ja..tényleg nem, a 100.000 ft feletti ár tényleg nem sok -
törölt tag
-
b4zsi-
őstag
A szerző fogalmazása alapján az jön le, hogy az Apple Watch a drágább a Huawei meg milyen jó áron van. Ennek ellenére az árakban elég nagy különbség van, mivel még ha egyre közelebb van a dollár-eur/huf árfolyam egymáshoz mégis az Apple az olcsóbb.
-
khron78
őstag
Ez mitől is jó ár?
A dollárnál még erősebb az euró!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A rendkívül tetszetős, Android Wear rendszert futtató okosóra megkapta európai végfelhasználói árát, ami kitűnő alkalom, hogy az Apple Watch áraival összehasonlítsuk.
- EAFC 25
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Garmin venu 3
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest