- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
munnergep
senior tag
-
tDr1v3r
veterán
Haha, már jön is az általánosítás.
És a védés, meg a másik oldalazás... hogy sejtettem.
Eláruljak egy titkot? Az Apple termékeit olyanok is veszik akik amúgy nem köpködnek egy oldalt se, azért veszik hogy használják.
Tudom nehéz Magyarországon elhinni de máshol annyira tucat az Apple mint itthon egy Acer vagy Nokia.
Ja, azt amúgy tudtad hogy a szeretett Androidodat is Apple számítógépen fejlesztik?
-
tDr1v3r
veterán
Undorító ha másokat lenézel azért mert nem a neked tetsző dolgokat veszi. De igazából mit is várok...
(#59) Skorpio.59: Szerintem azért nem olyan problémás ez az ár. Látszik rajta hogy dolgoztak vele, jó a design, Moto 360 után a legszebb szvsz... normális designerek tervezték, élelmesen raktak bele hardvert, kijelző és akkuidő is jó (elvileg), innentől kezdve nyugodtan kérjenek ennyit érte szerintem. Én megvenném ha nem lenne már órám.
Az LG Watch R egy vicc ehhez képest szerintem, Moto 360 meg kicsit beteg az üzemidő és a hardver miatt. De legalább olcsóbb, az igaz...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A rendkívül tetszetős, Android Wear rendszert futtató okosóra megkapta európai végfelhasználói árát, ami kitűnő alkalom, hogy az Apple Watch áraival összehasonlítsuk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest