Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Hát ez komolyan szánalmas. Lassan egy hét telt el, oszt a BBM még sehol. Most ment el a kedvem az egésztől. Ha már egy nyomoronc appot nem tudnak határidőre feltölteni, jobb ha csődbe is mennek. Az "űberprofi" BB a vállalati szektor felé akar fordulni? Hát ezzel a teljesítménnyel csak lejáratják magukat.
Persze megértem, hogy adódhatnak hibák. De 6 nap alatt nem tudják kijavítani? És lapítanak, ahelyett, hogy mondanának valami új céldátumot. Ekkora égést.
-
cairojack
aktív tag
Én még mindig nem találom az appot. Én vagyok zizi, vagy tényleg nincs még?
Más:
(Függetlenül attól, hogy már a BB-t is lenyelte az NSA).
Az embereket azóta zavarja a megfigyelés, amióta világ a világ. Ha nem így lenne, nem találtuk volna fel a függönyt, hogy mást ne mondjak.Amiért a sok nép nem megy az utcára az NSA-s balhé miatt, az az, hogy szegények olyan sötétek, hogy a 99%-uknak gőze nincs róla, hogy ŐT is megfigyelik, és hogy miket tudnak róla. A maradék 1% nagy része meg beveszi az évtizedek óta nyomatott kamu dumát, hogy "Akinek nincs mit rejtegetnie..." meg "Csak anonim adatgyűjtés..." "Csak statisztikai célzattal..."
Persze. Még az is lehet, hogy tényleg így van. Most még. De semmi nem garantálja, hogy mindig így lesz, csak amikor már nem így lesz, késő lesz pampogni. De hát 1 napnál, vagy 1 hétnél előrébb gondolkozni (főleg ilyen kérdésekben) "úri huncutság".
Mivé lesz a világ (és még csak nem is látják)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest