Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Hát ez komolyan szánalmas. Lassan egy hét telt el, oszt a BBM még sehol. Most ment el a kedvem az egésztől. Ha már egy nyomoronc appot nem tudnak határidőre feltölteni, jobb ha csődbe is mennek. Az "űberprofi" BB a vállalati szektor felé akar fordulni? Hát ezzel a teljesítménnyel csak lejáratják magukat.
Persze megértem, hogy adódhatnak hibák. De 6 nap alatt nem tudják kijavítani? És lapítanak, ahelyett, hogy mondanának valami új céldátumot. Ekkora égést.
-
cairojack
aktív tag
Én még mindig nem találom az appot. Én vagyok zizi, vagy tényleg nincs még?
Más:
(Függetlenül attól, hogy már a BB-t is lenyelte az NSA).
Az embereket azóta zavarja a megfigyelés, amióta világ a világ. Ha nem így lenne, nem találtuk volna fel a függönyt, hogy mást ne mondjak.Amiért a sok nép nem megy az utcára az NSA-s balhé miatt, az az, hogy szegények olyan sötétek, hogy a 99%-uknak gőze nincs róla, hogy ŐT is megfigyelik, és hogy miket tudnak róla. A maradék 1% nagy része meg beveszi az évtizedek óta nyomatott kamu dumát, hogy "Akinek nincs mit rejtegetnie..." meg "Csak anonim adatgyűjtés..." "Csak statisztikai célzattal..."
Persze. Még az is lehet, hogy tényleg így van. Most még. De semmi nem garantálja, hogy mindig így lesz, csak amikor már nem így lesz, késő lesz pampogni. De hát 1 napnál, vagy 1 hétnél előrébb gondolkozni (főleg ilyen kérdésekben) "úri huncutság".
Mivé lesz a világ (és még csak nem is látják)...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Oppo Find X9 Pro 5G (Global Version) Dual SIM
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest