- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Én még mindig nem találom az appot. Én vagyok zizi, vagy tényleg nincs még?
Más:
(Függetlenül attól, hogy már a BB-t is lenyelte az NSA).
Az embereket azóta zavarja a megfigyelés, amióta világ a világ. Ha nem így lenne, nem találtuk volna fel a függönyt, hogy mást ne mondjak.Amiért a sok nép nem megy az utcára az NSA-s balhé miatt, az az, hogy szegények olyan sötétek, hogy a 99%-uknak gőze nincs róla, hogy ŐT is megfigyelik, és hogy miket tudnak róla. A maradék 1% nagy része meg beveszi az évtizedek óta nyomatott kamu dumát, hogy "Akinek nincs mit rejtegetnie..." meg "Csak anonim adatgyűjtés..." "Csak statisztikai célzattal..."
Persze. Még az is lehet, hogy tényleg így van. Most még. De semmi nem garantálja, hogy mindig így lesz, csak amikor már nem így lesz, késő lesz pampogni. De hát 1 napnál, vagy 1 hétnél előrébb gondolkozni (főleg ilyen kérdésekben) "úri huncutság".
Mivé lesz a világ (és még csak nem is látják)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Snowboard topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- PayPal
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128Gb, 24 hónap Garancia, Kék Színben, Bontatlan, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest