Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Én még mindig nem találom az appot. Én vagyok zizi, vagy tényleg nincs még?
Más:
(Függetlenül attól, hogy már a BB-t is lenyelte az NSA).
Az embereket azóta zavarja a megfigyelés, amióta világ a világ. Ha nem így lenne, nem találtuk volna fel a függönyt, hogy mást ne mondjak.Amiért a sok nép nem megy az utcára az NSA-s balhé miatt, az az, hogy szegények olyan sötétek, hogy a 99%-uknak gőze nincs róla, hogy ŐT is megfigyelik, és hogy miket tudnak róla. A maradék 1% nagy része meg beveszi az évtizedek óta nyomatott kamu dumát, hogy "Akinek nincs mit rejtegetnie..." meg "Csak anonim adatgyűjtés..." "Csak statisztikai célzattal..."
Persze. Még az is lehet, hogy tényleg így van. Most még. De semmi nem garantálja, hogy mindig így lesz, csak amikor már nem így lesz, késő lesz pampogni. De hát 1 napnál, vagy 1 hétnél előrébb gondolkozni (főleg ilyen kérdésekben) "úri huncutság".
Mivé lesz a világ (és még csak nem is látják)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest