Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Hát, akkor ideje betárazni a vállalatoknak a BB készülékekből akik ezen a vonalon mozognak, mert új BB cucc már úgyfest nem jön

Más kérdés hogy a régiónkban sok nagyvállalat is az ügyfeleink közé tartozik, pl. telekommunikációs cégek (olyan kis szar is mint az Orange
), és SENKI értsd S-E-N-K-I nem használ Blackberrys megoldásokat cégen belüli kommunikációra. Komolyan, biztos van olyan cég ahol használnak, és csak én nem találkoztam velük, de a mi régiónkban nem valószinü hogy sokan. USA már más kérdés. -
Totheground
addikt
"BES, amire a nagyvállalatoknak szüksége van"
Mint írtam fentebb, egyre kevésbbé. Egyrészt a BES10re drága átállni, másrészt vannak már más cégek is, akik hasonló szolgáltatást biztosítanak (ios/androidra/WPre pl a Good, amire az Aon biztos, hogy átáll, és a legnagyobb partnerei szintén).
-
atosan
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)