- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
enginev3.0 #24 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy amit hivatalosan nem cáfolnak meg, az megtörténhet. Főleg ha már két éve pletykálnak róla. 2011 márciusából találtam a legkorábbi hírt, amiben felvetették, hogy a BBM cross platform program lesz és megjelenik Androidra, iOS-re és WP7-re. Háromból kettő bejött, tehát nem volt alaptalan.
Szerintem csak magasabb prioritást kapott a fejlesztés a népszerűbb rendszerekre, ami hatékonyabb, hisz így előbb kész lehet két verzió, amit elkezdhetnek használni a tömegek, a többivel pedig ráérnek foglalkozni utána, vagyis szerintem nem hagyják ki a WP-t. Hacsak maga a Microsoft nem mondja azt, hogy nem engedik be a BBM-et a Marketplace-re a Skype közelmúltbeli felvásárlása miatt. Ez mondjuk lehetséges. -
Rickazoid
addikt
válasz
enginev3.0 #13 üzenetére
Mitől egyértelmű? Mondtak ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- IPhone 17 Pro max 256GB ÚJ gyári független 3 év jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB gyári független megkímélt 3 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest