- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
enginev3.0 #24 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy amit hivatalosan nem cáfolnak meg, az megtörténhet. Főleg ha már két éve pletykálnak róla. 2011 márciusából találtam a legkorábbi hírt, amiben felvetették, hogy a BBM cross platform program lesz és megjelenik Androidra, iOS-re és WP7-re. Háromból kettő bejött, tehát nem volt alaptalan.
Szerintem csak magasabb prioritást kapott a fejlesztés a népszerűbb rendszerekre, ami hatékonyabb, hisz így előbb kész lehet két verzió, amit elkezdhetnek használni a tömegek, a többivel pedig ráérnek foglalkozni utána, vagyis szerintem nem hagyják ki a WP-t. Hacsak maga a Microsoft nem mondja azt, hogy nem engedik be a BBM-et a Marketplace-re a Skype közelmúltbeli felvásárlása miatt. Ez mondjuk lehetséges. -
Rickazoid
addikt
válasz
enginev3.0 #13 üzenetére
Mitől egyértelmű? Mondtak ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest