- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
Vakegérke #80 üzenetére
Nincs rajta a Wine támogatottsági listán :/
Ezzel próbáld megHogyhogy? hát valami hasonló nem jön fel neked?
-
-
válasz
Vakegérke #74 üzenetére
Szia!
Oké! Az tök jó!
Istenem! Tényleg nem írtam, my badVan egy oldalsó paneled, ugye Ubuntu-n? Azon egy nagy Ubuntu logo.
11.04-en ilyen
11.10-en meg ilyen
Itt írd be a felső keresőbe, hogy terminál, s kattints rá az ikonra.Üdv. core2
-
válasz
Vakegérke #70 üzenetére
Szia!
Na, akkor segítenék most, ha megengeded:
Milyen verziójú Ubuntud van most? 11.10?
A következőket terminálba írd:
Kaphatnék egy cat /etc/lsb-release majd egy uname -a és egy uname -r kimenetet? Kiváncsi vagyok mit ír.
Aztán a következő dolog ami érdekelne: Szaggatnak az ablakmozgatások? Ha igen, akkor adj ki egy sudo apt-get install mesa-utils Kérni fogja a telepítéskor megadott jelszavadat, ezt kell itt megadni. Nyugi, nem fogod látni a jelszót miközben gépeled, ez biztonsági okokból van így. Ez felrak egy csomó programot, ne foglalkozz vele miket, nekünk csak egy a lényeges...
Szóval: Miután végzett (tehát visszakaptad a parancssort, s tudsz bele írni) add ki a következőt: glxinfo |grep direct
Fontos, hogy minden parancsot úgy írj be ahogy az itt látható, különben nem fog működni.
Egyelőre ennyi, ha ezeket tudom, akkor tudok bővebb segítséget nyújtani.
A parancsok eredményét, az átláthatóság kedvéért kérlek, ide rakd: pastebin Itt nem kell mást tenned, csak beillesztened a kimeneteket, és rákattintanod a Submit gombra. Amit utána visszaad címet a böngésző a címsorban (pl. http://pastebin.com/2svWq5Bk) azt másold ide be.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vladi: Hehe, nekem a Fedorat hozta ki első helyreIgaza van
Üdv. core2
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest