- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
hát igen, a win7 gyárilag csak így tudja zsugorítani a kötetet.
"The size of the available shrink space can be restricted by the amount of space currently allocated to on the hard drive for the virtual memory page file, System Protection maximum storage space size, and hibernation files. The location of the files on the hard drive plays a big part here because these files are marked as unmovable, and Disk Management is unable to relocate them. As such, if these unmovable files are located in the middle of the total amount of free space on the disk, then only the amount of free space on the other side (to the right) of these files will actually be available for the new partition."windows-on én ezt a programot használom partícionálásra, ezzel lehet tologatni a köteteket a disken (rendszerpartíciót csak klónozással tologattam, saját magát nem tudom, hogy el tudja-e tolni):
easeus partiton masterlinux-on van vmi hasonló, ami grafikus felülettel is rendelkezik (totálkezdőnek, mint nekem)?
hogy ON is legyen a hsz-ben.más:
ha van recovery partíciód dvd-n, akkor nyugodtan törölheted a hdd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Witcher topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 5 5500u/16GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest