- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Én anno még a Debian 2 magasságában csöppentem a linux világába. Akkor nem nagyon volt miből válogatni, de amit lehetett kipróbáltam. Serverre akkoriban (és azóta is) Debian, desktopra meg kismillió más volt. Kezdetben Red Hat, aztán volt próba Debian, de nem jött be, majd jött a Mandrake, Suse, UHU, ubuntu és társai. Ami desktopra való azokat legalább 1-2 napra kipróbáltam.
Ezek után teljesen átálltam desktopon OS X-re, így nem volt már ilyen problémám. "Leveles CD-m" szinte az összes ubi kiadásból van. Talán valahol egy UHU is kallódik. Az utóbbi pár napban adtam egy esélyt a 11.10-es ubinak(több éve csak ssh-n láttam linuxot). Lehet azért mert kicsit próbált OS X-re hasonlítani, de nekem a unity lényegesen barátságosabb mint egy gnome vagy KDE felület (gnome párti voltam szinte a kezdetek óta gui vonalon). Sőt ha egy nulla km-es usert kellene leültetni gép elé OS X után az Unity lenne az első amire azt mondanám, hogy könnyen tanulható.
Egyébként a test nekem amit kidobott: Mint, Ubi, Kubi, Deb.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DOOM - The Dark Ages
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged