Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Én úgy tudom, hogy a netinst nem tartalmaz grafikus felületet.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs hozzá, csak kell a net kapcsolat a telepítéséhez.
Egy alap rendszert tudsz feltenni, az utána minden mást képes levadászni a netről, amire szükség van....tehát nem töltesz le egy CD-n sok, számodra fölösleges dolgot is.
-
VaZso
senior tag
[OFF]
Egy ehhez kísértetiesen hasonlító MAC-re tettem fel egyszer - ha jól rémlik - Yellowdog Linuxot évekkel ezelőtt.Arra már nem emlékszem, hogy ment fel. Nem kizárt, hogy boot floppykkal lett felimádkozva rá a rendszer, de utána határozottan használható lett az egész.
[/OFF]Az eredeti rendszere nagyon butának tűnt az aktuális rendszerekhez képest, talán kicsit tűnt a kinézete jobbnak a W31-ben megismerteknél. - persze szintén már elavult programokkal, emiatt került arra is más rendszer.
Biztos fel lehet rá játszani Debiant is, legfeljebb kallódó floppyt ill. meghajtóját nehezebb keríteni...Örülök, hogy megjelenik végre a Lenny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest