- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megabite995
újonc
Még 10 évvel ezelőtt gyakran összejártam haverral LAN-ozni. Nekem egy MSI MS-16362 (alias X600) laptopom volt, neki egy ASUS K53BY kódjelű gépszökevény. Az enyém hosszú évek alatt még mindig feszes, használható, ámbár kopottas gép volt, az övé teljesen a halálán volt 3-4 év után. (Hozzá kell tenni, hogy a mai napig működik az MSI.) Az Asusnak az egyik zsanér eltörve, HDD-t már első évben cserélnie kellett, billentyűzet meg olyan volt, mint a régi gombos telefonoknak. Ha mozgattad oldalirányban mondjuk az entert, akkor láttad, hogy a bal alsó sarokban a ctrl is mozog. Ergo az egész csúszkált össze-vissza.
Még 2019-ben a Zasszony vett magának egy Asust valami 120e-ért, velem meg tegnap az történt, hogy hozzá kellett nyúlnom, mert megkaptam az égi áldást, hogy "Már megint sz@r"; hát akkor láttam, hogy a billentyűzet ilyen vagány tulajdonságát a mai napig alkalmazza az Asus... DAS rendszer, mint a tavalyi F1-es Mercédesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest