- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vistaboy #127 üzenetére
A 6. oldalon 'Karakter Létrehozása 4.' oldalán még mindig sok az eperturmix
.
— Armor osztályozás még nincs. { Ligth >> Exotic } Armor Proficiency <<
— Fegyver osztályozás szintén.
— Base Attack Bonus nincs, helyette To Hit Armor Class 0 = azaz legalább ennyit kell dobni 0-as AC eltalálásához. Például: 11 THAC0-val, egy -4AC ellenhez 15-öt kell gurítani.
— Maximum Dexterity Bonus nincs még. Legalábbis nem ilyen értelmezésben.
— Armor Check Penalty ilyen van, de más értelmezésben, sajnos ezt kézikönyvből kell kitúrni.
— Arcane Spell Failure ilyen nincs még, ha varázsolni akar valaki akkor Robe/Elven Chain.
— Shield Proficiency nincs még. Class-hoz kötött a pajzsviselés, illetve a harcmódra lehet pakolni pontot, ahogyan írtad is. -
raggg
senior tag
válasz
Vistaboy #127 üzenetére
Tényleg ennyire lényeges lenne ennél a játéknál a grafika? Egy nagy mese az egész (itt-ott azért elég darkos mese), nameg a fantáziáról szólna ez az egész. Csak mára már kezd kiveszni a játékokból, hogy kell egy kis kreativitás, képzelőerő és fantázia, hog yigazán bele tudd élni magad. Én tavalyelőtt nyáron végigmentem a Baldurs Gate sorozaton és egyáltalán nem zavart, hogy 24"-es monitoron látok kb egy tucatnyi színes pixelt, ugyanúgy bele tudtam élni magam.
Egyébként nálam az NWN is hasonló volt anno, tényleg nem egy vizuális orgia, illetve a parti nekem is hiányzott, de egyébként nagyon jó a sztori (bár kicsit gyengén, sablonosan indul, ez igaz), jópár órát bele lehet tenni abba is.
-
Na, ezt nem értem. 17-nél miért váltanának happy-re? A semleges elvileg annál happy-bb (micsoda szó
), minél közelebb van a 10-hez. Elvégre a semlegesek azt se szeretik, ha túl jó valami.
Igazából sosem figyeltem miképp van ez megvalósítva a játékban, szóval lehet rosszul gondolom. -
Kansas
addikt
Azért nem privátban küldtem, mert bár tőled idéztem, nem kizárólag, nem főleg neked szólt.
Egyébként meg nem az élő fába kötöttem bele, hanem egy - szerintem - hibás gondolkodásra hívtam fel a figyelmet.
Másrészről nem kell új kategóriát feltalálni, a BG igazi szerepjáték(ahogy írtam is) csak épp nem azok miatt a tulajdonságai miatt, amiket többen hozzád hasonlóan az "RPG-séghez" társítanak.Peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Vicces képek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest