- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Synthwave #88 üzenetére
A NWN ocsmány és szar.
legalább 3x nekiálltam, úgy, hogy a BG, Fallout2, BG2:ToB már mind a hátam mögött voltak és sose jutottam vele 4-5 óránál meszebb. A játék maga is szar volt, egy buta szar. És ocsmányul is nézett ki.
A többiek meg oda vissza voltak, hogy milyen jól néz ki, meg hogy "ez a jövő". Bazz. Nagy csalódás volt.
BG2 ezerszer jobban nézett ki. Meg aToEE is (bár azt sem tudtam sosha végitólni)
Abban az évben jött ki a Warcraft3 is. Oh, de rusnya volt az is, mindent mintha baltával faragtak volna gyurmából.
Szar egy év volt a 2002 ebből a szempontból az biztos
J.
-
joysefke
veterán
Köszi a tippet. Az igazság az, hogy nem szívesen végzek félmunkát, az utolsó végigjátszásra egy brutális partit hoztam össze, gyakroratilag mindenki (5-en) varázsképesek, így annyira sok mikromanagement-tel járt a játék a végén (varázslatok bekészítése 5 könyve, mindegyik könyvben kb max szintig), hogy azt már nem bírtam. Mellesleg ebben a végigjátszásban már használtam MOD-okat, amelyik az erős ellenfeleket még sokkal durvábbá teszi.
lehet egyszer újra nekiállok.
most beütöttem a képkeresőbe: "baldur's gate 2 portrait" és ahogy a képekre nézek, életem egy (kellemes) szeletét látom.
J.
-
joysefke
veterán
A kettest kb 3x végigtóltam (ennek ellenére a Watchers Keepre sosem éreztem erőt).
Az első végigjátszás még gyakran szenvedés volt, a nehezebb ellenfelekkel nehezen bántam el, gyakran sokadik nekifutásra. Drizzt bandáját pedig alig tudtam kinyírni, már amikor poénból megpróbáltam.
Harmadikra olyan csapatot raktam össze, hogy Drizzt bandájából egyedül a sötételf tudott elmoccanni a helyéről a többike szinte instant meghaltak (3x Mage+2x Cleric a bandában, nem tudom volt-e hatodik karakter, de ha volt akkor az Korgan volt).
Szóval ha valaki az ADnD-t jól kiismeri, sokkal sokkal könnyebben boldogul, mint az elején. Talán ez lesz a kezdő kanadozóknak nehéz az elején, és ezért fogják sokan abbahagyni.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- BIOS frissítés
- TV antenna és jelerősítés
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest