Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vistaboy #127 üzenetére
A 6. oldalon 'Karakter Létrehozása 4.' oldalán még mindig sok az eperturmix
.
— Armor osztályozás még nincs. { Ligth >> Exotic } Armor Proficiency <<
— Fegyver osztályozás szintén.
— Base Attack Bonus nincs, helyette To Hit Armor Class 0 = azaz legalább ennyit kell dobni 0-as AC eltalálásához. Például: 11 THAC0-val, egy -4AC ellenhez 15-öt kell gurítani.
— Maximum Dexterity Bonus nincs még. Legalábbis nem ilyen értelmezésben.
— Armor Check Penalty ilyen van, de más értelmezésben, sajnos ezt kézikönyvből kell kitúrni.
— Arcane Spell Failure ilyen nincs még, ha varázsolni akar valaki akkor Robe/Elven Chain.
— Shield Proficiency nincs még. Class-hoz kötött a pajzsviselés, illetve a harcmódra lehet pakolni pontot, ahogyan írtad is. -
törölt tag
válasz
Mister_X #111 üzenetére
Ez egy elégé elhanyagolt funkció volt bár, de azért jelen volt. Ami azt illeti elég nagy szabadságot adott, hogy milyen AI scriptet adsz a karaktereknek. Például Rangernek adhattál full offense melee, rogue vagy ranged/support AI-t is. És képességeinél fogva működött mind hárommal.
Általánosságban minden alaposztályhoz tartozott, offenziv, defenziv, support/ranged. Nyilván ez arra nem elég, hogy beszkripteled a partit majd beküldöd őket a tömegbe és auto-win.
-
törölt tag
válasz
Synthwave #88 üzenetére
Szerintem is jobban öregedtek az infinity engine játékok mint például a NWN. Mondjuk nekem a Neverwinter nem igazán tudta elnyerni a tetszésem, eléggé steril hatású volt már megjelenéskor.
Az viszont elég fontos, hogy a BG:EE, valójában nem HD, hiszen nem voltak meg a forrás anyagok, hogy új rendereket mentsenek ki nagyobb felbontáshoz.
Ahogy látom jelenleg maradt a zoom és a magas felbontás mód utófilterezés keretén belül. Ez már 1920x1080 + felbontásokon eléggé meglátszik.
Én a $20-os árral leginkább akkor tudnék egyet érteni, ha újra tudják renderelni a területeket és a karakter sprite-okat is. Összességében nekem úgy tűnik egy erősebb és jelentősebb modot sikerült összehozniuk.
Ettől függetlenül remélem sokan megveszik, mert a BGII:EE-ben szerintem sokszoros a potenciál.
-
törölt tag
A képek a cikkben kicsit elmosottnak tűnnek és fakónak, ez a játékban is ilyen? Kb olyan, mint ha egy fekete háttéren kapott volna egy .85 --- .9 áttetszőséget. Azt hallottam, hogy valami 2D filtert használnak a zoom-hoz, ezt azonban még nem láttam nagy képeken összehasonlítva sehol.
UI: Catmull-Rom
-
törölt tag
Lehet, hogy érdemes még mellékelni, hogy a Dual-Class további limitációkkal is rendelkezik. A DC által elég OP karikat lehet alkotni, részleteket éppen ezért nem is említem.
Ezen oldal utolsó kommentjét egy táblázatban lehetne mellékelni szerintem, ez még a kézikönyvből is kimaradt.
UI: Szerintem nem érdemes kimatekozni a karikat, mert alapból is elég kemények
.
-
törölt tag
Azzal a motorral tényleg meg lehetne csinálni. Annyi, hogy pre-render helyett real time 3D lenne, a fix kamerát meg egyéni ízlés szerint lehetne állítani.
Persze így sem lenne 100% ugyanaz, de ez csak a fejlesztőkön/moddereken múlik.
On: Ha kijön a BG2 EE is, akkor lehet megint nekiállok. A BG-vel nekem már csak az a baj, hogy rongyosra játszottam, szinte mindent ismerek benne, így nincs sok kihívás.
Akinek első felfedezés, annak kiemelten ajánlott. Elsőre szerintem érdemes 5-6-os partyval játszani. Másodikra érdemes duo/trio -val nekiállni.
* Enchanter Mage
* Thief/Mage (Illusion + Abj)
* Undead hunter PaladinEgyik kedvenc partim a fenti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest