- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molnartib29
csendes tag
Sziasztok! Most ez van a telón: 11-20141004-unofficial-lbhuashan. Ha újra csinálom a telepítést egy frissebb ROM-al és kihagyom a törlést, akkor az összes applikáció és minden adat megmarad a telefonon? (sms, képek, beállítások stb) Továbbá ugyanezzel a telepítéssel vissza lehet tenni az eredeti T-mobile os szoftvert? Azt honnan lehet beszerezni?
-
Molnartib29
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos szervizbe kell vinnem a telót és gondolom egyből megvonják a garanciát, ha meglátják rajta ezt fw-t. Szóval hogyan lehet a legegyszerűbben és leggyorsabban visszatenni a T-mobile-os romot? Nincs féléves ez a szutyok és baromi gáz lenne, ha érvénytelenítenék a 2 éves garanciámat. Egyébként az a baja, hogy amikor felhívok valakit akkor nem hallom hogy kicsöng és nem hallom mit mondanak, csak kihangosítva. -
Molnartib29
csendes tag
Sziasztok!
Xperia sp-re a cyanogenmod vagy existenz rom a jobb?
-
Molnartib29
csendes tag
Szia!
Közben sikerült megoldanom. A következő dolog az, hogy egyes fórumokon 500-600 mb szabad RAM-ról írnak Cyanogenmod alatt. Ez azért érdekes, mert amikor először felraktam ezt a ROM-ot akkor jó hogy ha 300 mb volt felszabadulva, de inkább 300 alatt (az alap rendszerrel). Tiltottam, töröltem már elég sok gyári alkalmazást, de amit idáig maximum elértem az 400 mb volt, azt is csak pár pillanatig. A mostani átlagom 300-370. Hogy a fenébe lehet 500-600 mb szabad RAM-ot elérni? Úgy, hogy nem használok semmit a telefonon, csak időnként megnézem rajta hány óra van?
Amit sajnos folyamatosan látok a futó alkalmazások között és nem tudom mit csinálnak, de legalább 50-60 mb-ot lefoglalnak:
om.google.android.gms
com.google.process.gapps
com.google.process.location
google play szolgálttaások
googel locationManagerServ
googleLocationService
NlpLocationReceiverService
DispatchingServiceEzeket le szabad törölni? Egyéb ötlet az 500-600 mb-ra?
Köszönettel:
Tibor -
Molnartib29
csendes tag
Kedves Bagyusz!
A leírás kiváló, a rom nagyon jól hasít, de egy dolog van amivel nem tudok megbékélni. Az pedig az ikonok nagysága és azok felbontása. A nagyság talán a legkisebb gond annál sokkal jobban zavaró a lenti képen látható jelenség:
Vagyis az, hogy az ikonok alapértelmezettként olyan alacsony PPI-re vannak állítva mint ahogyan a bal oldalon látható. Elképesztő a különbség. Ez rögtön feltűnt már az első indításkor.Tudom van kismillió "launcher program" ami azonnal megoldja ezt a problémát de cserébe lelassítja a telefonom. A sima témaváltáskor (launcher nélkül) pedig ugyanúgy nem módosul az ikonok felbontása, csak a kinézetük.
Van arra lehetőség, hogy ezt valamelyik apk file-ben módosíthassam? Mivel a launcher programok élből tűéles ikonokat töltenek be, így biztos vagyok benne, hogy ezt valahogy meg lehet oldani. Nem akarom az egészet átírni, kizárólag az ikonok felbontása érdekelne.
Segítséged előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest