- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlife11
senior tag
válasz
Evil Snowman #40 üzenetére
Kellemes rendszer, de jelenleg még 10-20 olyan app van amit én napi szinten használok iOS-en, és még nincs badára, ezért bármilyen jó vétel a Wave 3 nem váltok, pedig gyönyörű lett a telefon.
-
Brutális eb
addikt
válasz
Evil Snowman #10 üzenetére
"Szvsz semmiben sem tud kevesebbett tudásilag, mint a droid. A market valóban elég szegényesnek tünhet, de szinte minden hasznos program itt is elérhetô, mint a droidon."
Khm,khm...
Holnapra érkezik egy lista. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Evil Snowman #18 üzenetére
A Tizen mindenből építkezik: [link]
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Evil Snowman #10 üzenetére
Én teljesen külsősként kérdeztem, nem ismerem a marketet, csak az jutott eszembe, hogy ha a Samsungnak van egy saját és jól működő OS-e, akkor miért nem csak azt teszi a telefonjaira? Az applenek bejött a dolog. Saját OS, rendes optimalizálás, egy kézben minden. Az appok meg jönnek majd, ha a fejlesztők tudják, hogy a Samsung teljesen elkötelezett a Bada mellett. Kár hogy a web OS, a meego és hasonlóak félre lettek téve. A Samsungnak biztos lenne elég tőkéje a Bada fejlesztésére.
-
rizso
addikt
válasz
Evil Snowman #9 üzenetére
Leendő trollkodás, jah...
Ex-WaveI/II tulajként én kérek elnézést, hogy megengedtem magamnak az anyaghasználatra való utalást. De attól, hogy műanyag, még nem is lenne vele gond. Csak hát a hardver sem erős, és ahogy nézem elég drága is (1-2 gsm bolt árai alapján 60-70k). Írhattam volna Wave Minek ez?-t is.
WaveIII már megint más tészta, hisz az legalább egy minőségi, szép telefon, viszonylag erős hardverrel, és ahhoz képest jó árral.
És igen, Droid vonalon is sok a műanyag cucc (az én telefonom sem kivétel ez alól). Viszont a Wave-széria nem műanyag tucattermékként indult.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Evil Snowman #9 üzenetére
Esélytelen, van itt pár olyan troll, aki kötelességének érzi minden badával kapcsolatos hírnél a baromságait felböfögni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZEN.com
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest