- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Nem feltétlenül szivás. Valahol - szem elől vesztettem a forrást - azt olvastam, hogy '95 alatt is sikerült életre rugdalni. Valami olyat csinált a csóka, hogy minden elérhető win95-ös VideoBlaster drivert felrakott, és egyszercsak ez a kártya is elindult.
De szerintem a másik, 3.1-es gép megkoppasztása jobb ötlet.
Meg esetleg bemásolhatnád ide az autoexec.bat és a system.sys aktuális (VB installálás utáni) tartalmát, hátha attól okosabbak leszünk.
-
Rive
veterán
esetleg nem lehet, hogy mivel rogyásig van kártyával a gép, nem talál magának szabad IO címet IRQ-t vagy ilyesmit?
Nem hülye ötlet - koppaszd meg azt a gépet egy próba erejéig
Azaz izé... Ugye rendszeresen csinálsz mentéseket a rendszervinyóról? Ha valami abban a karácsonyfában (f)elkavarodik, akkor lesz "plug 'n' pray"...
-
Rive
veterán
Vagy ide is valami csak is hozzá készült speckó kanóc kellene?
Bingó.
http://mail.lipsia.de/~enigma/neu/pics/videoblaster_ct6000.jpg
Ami szerencséd van: szerintem a lejátszás menni fog a feature connectoron keresztül is, csak felvételhez kell ez a csatlakozó.
Talán.
Persze nyák alapján éppenséggel lehet találgatni - ha emígy nem megy, akkor ezt is felvesszük a 'majd egyszer ránézek' listára.
-
Rive
veterán
Csakazértis!!!
Egyrészt. Már, ha mersz efféle helyre regisztrálni - én nem fogok
Másrészt. Ez meg majd némi válogatást igényel
Mondjuk itt van hozzá egy index.
Ha valamelyik file már nincs meg, innen indulva találhatsz néhány tükrözést - némelyik még tán' létezik...
Ha végképp nem megy, akkor a szükséges állományok neve alapján is lehet guglizni, talán.
Ja, és állítólag win95 alatt is megy a hardver.
Ui.: sejtelmem szerint olyan VGA-t találni se lesz apró mutatvány, aminek a feature connectora kompatibilis emezzel
UiUi.: ja, hisz' már van neked olyan: olyan, amilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest