- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Háát csak az a gond, hogy amint elindítom a telepítőt, ami írja is hogy video blaster telepítője, szóval sztem az jó is lenne hozzá, na szóval egyből írja is hog check your card or enviroment settings, és utána ha megynomok egy gombot, nem libacombot kapok, hanem egy promtot, s kilép a telepítőből.. szóval nem módosít semmit
A 486-oson lévő Win95nek is ki kéne írnia valamit azért nem? legalább egy ismeretlen eszközt vagy akármit?! -
Ááá nem csinálok biztonsági mentést, pont azért mert így egyrészt izgalmasabb, másrészt pedig ha elszáll akkor újra kell rakni s így legalább gyakorlok
Nahh.. az a szitu, hogy betoltam a kártyát egy 486-osba amin egy Win95 dübörög... új hardver hozzáadása nem talált semmit... akkor ez szívás?
-
esetleg nem lehet, hogy mivel rogyásig van kártyával a gép, nem talál magának szabad IO címet IRQ-t vagy ilyesmit?
Be dobom egy Win 9X-es gépbe, oszt megnézem hogy a win95 felismeri-e, ha igen akkor lehet újra próbálkozniTrebron09! Még hogy a Zinterneten minden fent van mi?
hát jahh... sajna az ilyen dolgokat nem egyszerű megtalálni.. hát mi fog így fent maradni az utódainkak?
aXXon! Látod, ez egy jó ötlet
Most kiderítem, hogy műxik-e a cucc egyáltalán, és ha igen
akkro valakit megkérek hogy írjon nekik mert én nicht beszélni külföldi
-
-
Igen, tudtam, hoyg te vadászol valamit
Az első link jó lenne, de sajna már el van távolítva a file a szerverükről, a másodikról még lehet böngészgetni, ezt majd holnap délután próbálgatom
Jahh VGA kártyám van hozzá, több is amienk ilyen feature csati kell.. csak hoyg mindegyik 16 színnel nyomja.. De nem baj, majd még vadászgatok hozzá valami jobb kártyátKözben nézegettem a kártya előlapját, és van rajta két "anya" D-sub csatlakozó... az egyik a video in a másik az out... na mondom ezt is úgy kell össze kötni a VGA-val még hátul is, mint a Voodoo-kat, csak hoyg a 3DFX-es V1 V2 kártyákon egy anya és egy apa csati van, szóval a voodoo-s tikbél nem jó hozzá... létezik olyan kábel amin mind a 2 felén "apa" D-sub csati van? vagy ide is valami csak is hozzá készült speckó kanóc kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest