- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RexMaximus #28 üzenetére
Az egész családom keresztény. De a pap engem nem volt hajlandó megmosdatni így kimaradtam
-
RexMaximus
senior tag
Pedig egyszeru. Mas szabalyrendszer, mas realitas. Valoszinuleg nem tevedek ha ugy erzem te azert gondolod ezt igy, mert ahol felnottel, szocializalodtal, elsz, hasonloan all ehhez a kerdeshez.
Kicsitt offabb - Az a megmosolyogtato amugy, hogy a nyugati vilag ateistainak ertekrendjei is valahogy megis a kerszteny ertekek alapjain nyugszik.
Van parhuzam a ketto kozt - az ember egyszerubben hozz dontest mint gondolnank. Nomeg kevesbe van tudataban ennek
-
-
Bacsis! Azt ugye tudod h már facén is megy a reklámod a HOC-on keresztül?
-
-
-
válasz
RexMaximus #17 üzenetére
Hát most képzeld el a falut ahol fura, elhanyagolt külsejű alakok elkezdenek a halandók számára értelmetlenül beszélni mindenféle BNC, LAN, IPX-ről... hát minimum egy drogelhárítási osztagot kihívnak, de nem lepődnék meg ha migráncsozás lenne belőle.
-
-
válasz
RexMaximus #14 üzenetére
Hagyjad mán, egész Füle elköltözik annyi migráncs jelenik meg a faluban szakállal meg nagy autókkal
-
RexMaximus
senior tag
na kivancsi leszek ez menniyt valtoztat a latogatok szaman
-
Med1on
aktív tag
Ennyit tudtam hozzátenni a nemes ügyhöz:
-
-
Csapoati
nagyúr
BRSZK = Budapesti Rendőrszakkapitányság?
-
Köszi a figyelmeztetést, utána jártam, ezek a tetves játékok 70 évig jogdíjasak, ha nem válik hivatalosan idő közben "free-vé.. igyekszem a játékszoftverek legálisan kezelését, vagy pedig shareware verziókat használok
bitpork+ Látod, képesek volna levágnide hát mindent a kiállításért nem.. ez az áldozat szerintem még bevállalható
-
Eastman
addikt
Te is sok örömet szerzel másoknak. Az, mint a jó bumeráng; visszatér.
-
-
Fáraó
őstag
-
DeFranco
nagyúr
én is olvastam, örültem neki, de ezzel a duke nukem lanpartyval csak okosan, kérdezzetek meg valakit hogy hogy lehet ezt úgy megoldani hogy ne köthessenek bele, ha esetleg kaptok emiatt egy ellenőrzést.
baráti társaságban még ok, gondolom nem dobozos példánnyal készültök gépenként, de ha már így híre ment, nehogy gond legyen belőle.
-
Viszlát
addikt
Hajrá-hajrá!
-
mbalint987
aktív tag
Majdnem leestem a székről, mikor láttam az Index Facebook-oldalán. Nem semmi!
-
Hmmm.... szerintem puncsos vagy az IT-vel egy IT fórumon
-
-
Szerintem ez oda-vissza működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest