- Milyen GPS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Az építészeti felhasználása - gyakorlatilag csak az ellen nem tiltakoztam - teljesen rendben van (sőt, még attól is jobban
), meg hasonló műszaki területeken is van létjogosultsága, ahol vannak tervrajzok, műszaki rajzok (például egy autógyárban) vagy bonyolult folyamatábrák, de a korábbi linken lévő többi felhasználási terület... hááát... Az viszont megint csak teljesen jogos felvetés, hogy egy érintőképernyős 4K monitor se feltétlenül lenne jóval olcsóbb, és ez végül is - megfelelő állvánnyal, vagy kerettel - effektíve egy okosmonitor, anélkül meg egy félig-meddig hordozható okosmonitor
. A jobbak akár még telefonálásra is használhatnák
, Skype-pal mindenképp működne.
-
bteebi
veterán
Ez mondjuk jogos. Home userként viszont - nyilván (?) - nem tudom és nem is fogom tolerálni a business megoldások árazását, még akkor se, ha ott egy ilyen tab vagy TV filléres tétel. Ezt a 20"-os tabletet viszont konkrétan nem értem. Túl nagy. Hogy/hol lehet ergonomikusan és racionálisan használni? Ölben szerintem kényelmetlen (és talán értelmetlen is), kitámasztva viszont már inkább laptopként (billentyűzettel) használnám - ahhoz viszont nagyon drága. Egy kézzel pedig elég kevesen bírnák tartani, meg talán nem is lenne elég masszív ahhoz, hogy csak az egyik sarkánál megtartsa mindenféle meghajlás nélkül a saját súlyát.
A #11-ben linkelt elképzelések, felhasználási lehetőségek engem nagyon nem győztek meg; a legtöbb helyen az ilyen tabot monitornak hívják, és sok esetben ki is válthatná ezt a milliós csodát. Oké, mondjuk egy építkezésen pont nem, de egy kozmetikusnál, fodrásznál igen.
-
Néhány éve még az volt a trendi,hogy minél kisebb dolgokat csináljunk,még emlékszem vol a panának egy hihetetlenül pici mobiltelefonja.a helyzet változott most már minél nagyobbakat csinálnak,5-6-7" már elfogadott méret,és most táblagépböl is megjött a gigász egy 20".Az ára is gigász,de egyenlöre ez kuriozum egyedi darab.Gondolom lesznek követöi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest