- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
litvitcsak.a
tag
válasz
littlelion21 #12 üzenetére
Meizu/Xiaomi a cég de a telefonon a saját fejlesztésű MIUI nevű android adaptációjuk fut. Én a rendszerről írtam, mert azt én is használtam a htc desire telefonomon és kipróbáltam a nexu4-en is.
-
litvitcsak.a
tag
A saját shop-jukban van egy rakat olyan ingyenes app ami a google play-ben fizetős. Kérdés: ezek hogy kerültek oda és legális-e?
Gondolom a NagyKínai és a nemzetközi Miui pár ponton más lesz. Mivel alapesetben a Bada szolgáltatásai (kereső, térkép, stb.) az alap értelmezettek.
-
litvitcsak.a
tag
Hugo Barra leigazolása után ez nem meglepetés.
MIUI-t használtam elég sokáig, a saját alkalmazás bóltjuk tele van olyan ingyen appokkal amik a play-ben fizetősek. Ezek gondolom nem legálisak
Maga az Miui GUI látványa a 4-es android elött kifejezetten esztétikusnak számított (pláne a 2.x droidhoz képest) most már inkább csicsás. Mivel a végletekig testre szabható (lockscreen-től az ikonokon át az sms felületig minden) ez könnyen orvosolható a letölthető (vagy miui coin-okért megvehető) témákkal. UI szempontból van pár megoldása ami jobban kézre áll és átgondoltabbnak látszik mint az google sajátja.
Nem lenne rossz ha a hong-kongi áron itthon is árulnák és lenne support!+ ott a saját okos tévéjük és a szintén érdekes wifi router koncepciójuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest