- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdevil
aktív tag
Ki-be jelentkezés már megvolt. A tulajdonságainál látszik, hogy a régió magyar, meg bankkártya nincs beállítva (none), meg hogy küldjenek-e hírlevelet. Látszólag minden oké.....
Érdekes módon, a pc-s iTunesen letöltöttem 2db játékot (downloaded), az ipad ugye wifin keresztül látja is a pc-re letöltött játékokat, de úgy sem ír ki "Install"-t
-
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Kaptam kölcsön egy Ipad2-t, most frissítették 7.0.2-re. Az a problémám vele, hogy ha belépek az Appstore-ba, az alkalmazások mellett nem jelenik meg a "Free" felirat. Nem tudok letölteni.
Na ennek utánaolvastam, hogy készíteni kell egy Apple-id-s account-ot. Ezt meg is csináltam asztali gépen, Itunessel, van egy elfogadott, kész Apple id-m.
Ezt megadtam az ipad-nek, elfogadta, de továbbra sem látszik az Appstore-ban sem az hogy "free", sem az , hogy"install" az ingyenes alkalmazások mellett.
Rágugliztam az említett problémára, de pont ilyen esetet nem találtam a neten......Légyszi, adjatok ötleteket, mi lehet még......
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest