Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Litván Zongora

aktív tag

válasz DiVaD #3745 üzenetére

Hali,

Igen, ellenőriztem a beállításokat. Nem igazán tudom, mit tehetnék még... :F

• Litván Zongora

aktív tag

Sziasztok!

Biztos volt már ez a téma, de nem találtam konkrét megoldást eddig, ezért gondoltam, fölvetem, hátha valaki csípőből vágja a választ.

Vettünk egy használt iPad3-at (gyárira visszaállítva), és annyit akartunk elérni, hogy a notebook-unkon előzetesen eltárolt iPhone4 szinkronizáció adatait az iTunes-on átmentsük rá. Nevezetesen: kontaktok, jegyzetek, mail-beállítások, alkalmazások, fotók, könyvek, zenék, stb. Ez teljesen lehetetlen, vagy csak mi vagyunk bénák? :U

Ha a korábbi szinkronizácót akarom menteni az iPad-re, akkor nem történik meg a fentiek közül semmi. IPhone-ok esetében ez pedig bevett dolog, hogy egy zsír üres telefont fél óra alatt át lehet varázsolni olyanná, mintha mindig is a mienk lett volna egy korábban mentett szinkronból. IPad-del ez nem lehetséges? Mindent manuálisan kell letöltögetni és beállítgatni (órák/napok alatt)?
    Mondták sokan, hogy kapcsoljuk be az iCloud-ot - amit anno megjelenésekor kapcsoltunk ki fejvesztve, mert a családban két iPhone4 van egy account-on, és ami keverést művelt a két telefon alkalmazásaival és kontaktjaival, az nem volt piskóta. Végül megtettük: az egyik telefonnal próbáltuk összefésülni az iPad-et, de ez sem megy tisztességesen. Pl. a Safari adatai átmentek, de a jegyzetek nem (holott mindent bepipáltunk a settings-ben). A mailfiókok úgyszintén hiányoznak. Fotók sehol. Szóval jóindulattal egy hármas alá-t tudok rá adni.
    Van valami egzakt tudomány erre, vagy tényleg mindenféle spammelő külső programokra szorul az, aki ilyet akar? :F

Új hozzászólás Aktív témák