- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
hallerlaller #85 üzenetére
Mintha írtam volna, hogy technikailag Android, megközelítésben és a Google szemszögéből viszont nagyon nem az. Ha ezt képtelen vagy felfogni, ne szaporítsuk tovább a szót ezügyben.
-
erdoke
titán
válasz
hallerlaller #80 üzenetére
Ha erről megkérdezed a Google-t, talán nem ért messzemenően egyet. TEchnikailag az, Google szemszögéből meg nem. Másik boltot használ, nem kötelezőek a Google szolgáltatásai, stb.
Persze a számháborúban a fanoknak az is Android, még ha a koncepció egészen más, akkor is. Végre egy "sikeres androidos" tablet.(#81) Shyciii
Elfogyott az érv, és most az erősítő minőségét kezded feszegetni?
Nekem megfelel ez a vacak 6006-os Marantz, bár zenében éppen nem jobb, mint a h/k 630-as, amiről váltottam rá. Úgy sincs hozzá elég jó hangfalam, úgyhogy tökéletesen mindegy. Amennyiért vettem pár hetesen (190e), nem kaptam volna lényegesen jobbat (minimum 5 HDMI bemenettel) AirPlay nélkül se. -
adalbert1
veterán
válasz
hallerlaller #26 üzenetére
Oké, akkor csak én nem figyeltem fel rá soha, mert nem kerestem tudatosan sehol sem...
Gondolom a legtöbb iPad tulajnak úgyis van okostelefonja, amivel ki tudja elégíteni az ilyen igényeit (legalábbis nekem nem tűnik túl életszerűnek az a szituáció, hogy tablettel fizessek, mikor ott van nálam a telefon is). Persze mint plusz feature biztos jó, de annyira nem tűnik égető hiányosságnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged