Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
felete bor smart case.
Nem mai darab (tobb mint 1 eves), de meg semmi baja.
aa hajtasok al teljesen normalis gyurodes lathato mint barmely bornel lenne, de nem ut el az egesztol, izy szinte eszre sem venni.
se kopas, se belso szalsodas, vagy szetvalas jelet nem mutatja...szerintem jobb erzes a tapisntasa kont a muanyagnak, nar az konnyen lehet.
osszessegen nins semmi probleaja . -
agabe
addikt
válasz
Maxximus #4280 üzenetére
Szeretem az edigitalt, es muszaki cikknel nem banom, ha magasabbak az araik, mert legalabb rendes gari van nem ugy mint a webboltokban, de ebben az esetben ez a bolt sem elvetendo ugyanazzal a temrekkel csak olcsbban.
Hatulrol amugy ugyanolyan mint Itt az amazonon lathato kepeken, tehat atlatszo?
-
agabe
addikt
válasz
sunahunter #4251 üzenetére
remeljuk ... valoban jobban birja mint a telefon, mert az mar semmiben nem kulonbozik a tobbi gyartotol javitasi szukseglet szempontjabol, de azert nem art erre sem a gari. barmi barmikor elromolhat.
-
agabe
addikt
válasz
Ragnar95 #4237 üzenetére
egyre jobban szigoritanak.
azt ki tudjak nyerni (ha akarjak) mikor volt a szoftver felteve.
Ha most teszel fel 6.0.1-et es bele akarnak kotni, akkor bele tudnak, hiszen nem tudott volna hivatalos modon felkerulni.
Nem mondom, hogy mostanaban ezt figyeltek volna (bar valahol...talan a szifonon olvastam valakinek ilyen elmenyet), de a csomo lehuzos bolt, es magan"kereskedo" miatt akik az osszevasarolt halott alaplapos telokat gariztattak, majd ujkent eladtak (meg mostanaban is megy ez) direkt itthonra kulon szabalyozasa van mar a gariztatasnak, es felek tole a szigoritasoknak meg nincs vege. Nem lennek meglepodve ha hamarosan szofteveres mokolast is figyelnek, mert ugyan igy a hardveres ugyeskedoket nem tudjak kiszurni, de osszessegeben csokkenthetik a javitas/csere mennyiseget, mivel messze tobb kerul ilyen sorsra itthon mint kulfoldon.
Barmi lehet...ez van. Koszonhetoen az ugyeskedoknek mar a kisebb (jailbreak) beavatkozas sem biztos, hogy nem lesz nyomonkovetheto (ahogy androidon a custom kernel szamlalo jott be pl., azutan mas...igaz ott sem figyeli meg mondjuk a samsung, de a lehetoseg mar adott), vagy akar mar most is az, es mivel barmikor modosithatjak egyoldaluan a garis felteteleket, ezert nem lehetetlen, hogy kesobb ez is altalanosan figyelembe vett kizaro tenyezo lehet. -
agabe
addikt
válasz
Ragnar95 #4233 üzenetére
ez igaz, de ha pl. JB elott felteszi a 6.1 -et ami nem jon be neki, mert mondjuk merul vele a kutyu jobban mint kellene, es nincs shsh-ja a korabbi verziorol, akkor visszaterni sem tud 6.1-et megelozore...csak ez sincs leirva, vagy akar belinkelve (mire erdemes figyelni mondjuk).
Kezdoknek nem jok ezek a leirasok.
Ezen kivul olyasmire sem art figyelni (erre legtobben nem szoktak) hogy ha most csinal valaki egy restore-t 6.0.1-re, es beviszi szervizbe, akkor siman megtagadhatjak a garit, hiszen normal modon 6.0.1-re ma mar nem frissithetett volna, viszont ennek az idopontja siman kinyerheto. Nem biztos, hogy ezzel foglalkoznak minden esetben, de egyre jobban bekemenyitenek, ezert erdemes teljesen kepben lenni mielott valaki elkezdi a jailbreak-et. -
agabe
addikt
válasz
Ragnar95 #4222 üzenetére
Van akinél nincs gond, és van akinél igen.
Most még várnék ipad-on is JB-el.
Eddig is el lehetett lenni nélküli, még pár nap felhasználói tapasztalatok kivárása nem olyan nagy probléma, és ha jellemzően nem lesznek hibák, akkor érdemes próbálkozni, de úgy látom legalább annyi a probléma telefonon mint akinél nincs hiba, így nem ajánlott szerintem.(#4229) sunahunter:
ezekkel a leírásokkal egy gondom van, mégpedig igazából a lányeget nem írják le, hogy hogyan lehet (mi kell hozzá) esetleges probléma esetén a gyári rendszert visszaállítani...mindig csak sima mentést emelik ki, pedig azt max visszaállítja az ember ...de ha egy kezdő azt látja, hogy nem megy a teló, és nem tudja visszaállítani a gyári állapotot, mert pl. shsh mentést nem csinált ...hát az gáz.
Minden ilyen elejére azt kellene betenni (véleményem szerint), hogy az az első lépés. -
agabe
addikt
válasz
jozsi252 #4189 üzenetére
istyle nem tudom miert lehet dragabb....a 19ezres akcio is ki van irva naluk az iPad-ekre, de az arak nem valtoztak...ha kosarba rakom akkor is a teljes arat mutatja.
Lehet, hogy naluk meg dragabb volt ez is ? Fura lenne, inkabb egyszeruen benak a weboldal frissitesben. -
agabe
addikt
A kibovitett garival Blaise-nek van igaza.
[link]
es 20ezer (nem 25 ahogy jozsi252 irta).
Ha hosszabb tavon tartja meg valaki, akkor mindenkeppen megfontolando.
sajnos en nem vagyok ennyire hu a cuccaimhoz(meg platformhoz sem...most ios-en vagyok ugyan teloban es tabletben is, de fogalmam sincs mi lesz 1ev mulva)
Kar, hogy baleseti biztositast nem lehet kotni csak szolgaltatonal, pedig annak is lenne erteleme.(#4168) Ragnar95:
szinten osztom...netezeshez pl. sokkal jobb, tapasztalatbol mondom kb egy honapos nexus 10 hasznalati elmeny utan (persze nagyon durva az a cucc is, a kijelzo le is korozi az ipad-et felbontasban eszreveheto modon, de a keparanya video nezesen kivul masra rosszabb mint ipad-e, es inkabb maradtam a "pixelesebb" kijelzonel) -
agabe
addikt
tegnap engedte a 4-es ipad-ra... megneztem mashonnan kuldve egybol megjott ra az email most is. Kontaktokat is beszedte (ott tarolom, mert icloud platformfuggo)
Ha most probalnam mar nem lehetne? (pontosabban ingyen nem? ) hat majd megnezem mennyi, de legfeljebb fizetek erte ha kell, mert jol mukodik, igaz egyedul apple eszkozon hasznalom, mert minden mason van ertelmes megoldas a kontaktok behuzasara gmailbol, es a szinkronizaciora is exchange nelkul,es az az email cimem eleg regi mar, hogy meg akarjam tartani, ezen kivul fomtos, hogy platformtol fuggetlenul mindenhol elerjem a kontaktjaimat (ha eppen egyszercsak szuksegem van ra ujbol, uj eszkozon)
Biztos Hotmail is alkalmas erre, de nem azt nem hasznaltam eddig.
pop3-ban meg gmail appban most is megy (persze ahhoz nem kell exchange). -
agabe
addikt
az mp3 masolasra kabel / itunes nelkul jo kis progi meg az Air Palyit HD
alapbol a gepen feltelepiett kliensben beallitott videokat, zeneket lehet vele streamelve nezni / hallgatni, de mp3-akat siman at is lehet masolni ipadra (vagy iphone-ra) ezen keresztul, amit igaz, csak ugy tudsz meghallgatni, ha a progibol inditod, de utana mar hatterben is fut termeszetesen, es folyamatosan jatssza a letoltott zeneket egymas utan.
Ha nem hurclaszom altalaban nem sok dolgot toltok a tab-ra, mert a pc tarhelyerol konnyen barmit barmikor elerek.
MKV sem akadaly, csak ott streamnel savszelesseg korlat lep fel. -
agabe
addikt
válasz
jozsi252 #4066 üzenetére
Vettem is egyet, a 3-as megy hugomnak (meg garis az is) az o regebbi 2-eset meg sztem majd felteszem aproba.
azt hittem lesznek paran, de par lezengon kivul mas nem volt xms-nel, es azok is inkabb erdeklodtek mint konkretan vasroltak volna amig ott voltam (3perc)...bar lehet meg koran volt -
agabe
addikt
válasz
Zodicus #4068 üzenetére
iphone-nal is ezt mondjak.
nem is upgradeltem meg egyiken sem, bar nem tudom mi lesz a vege...kiadnak egy elvileg javitott verziot ami igazabol rosszabb...voltak valakinek mas problemas tapasztalatok is hivaskezelessel, meg egyebekkel amik csak reboot utan alltak helyre. -
agabe
addikt
mert a szervizek sosem kerik
amugy az apcomtol szarmazik valoban minden hazai forrasu tiszta keszulek....bar ha nemetorszagban veszed azzal sem lesz itthon gond, es nem tudom ahhoz adnak-e egyaltalan barmit.(#4026) @matthew@
el is ment a kedvem az ujgsm-tol...bar ugyanazt csinaljak mint az osszes gsm bolt. kikerulik amit csak lehet, persze a masik oldal, hogy szabalyosan csinalva meg nem lenne forgalmuk...ehh.(#4032) Blaise:
persze ki lehet, de vagy szerencse kell hozza, vagy turelem. ha en most szeretnek egy cuccot, akkor nem birom , hogy akar honapokig varjak, hogy hatha valahol akcios lesz -
agabe
addikt
válasz
pszichiater #4021 üzenetére
az, hogy afas szamlat allitanak ki nem jelenti, hogy be is fizetik
nav meg azon veri le (ha epp vizsgalodik) akin tudja, es nyugodt lehetsz a bolton nem fogja tudni.
angliaban lepapirozzak mintha eu-n kivulre menne, igy az ottani afat sem fizetik be. nem fizetnek termekdijat sem pedig kellene, igy osszessegeben legalabb akkora a hasznuk (amit persze szinten nem adoznak le) mint a hivatalos forgalmazonak, a ceges vasarlas eseten meg akar par ev mulva a nav azt fogja mondani (persze ez a legrosszabb eset, ha epp keresztellenorzest tartanak...stb) , hogy ez, meg ez nincs a vasarolt arucikk utan befizetve, az elado felszamolta magat, igy a vasarlon hajtjak be az osszeget kamatostul + buntetes.
Nem mondom, hogy ez fog tortenni, de esely van ra, ha meg a bolt nagyon durvan nyomja akkor az esel nagyobb.(#4024) @matthew@ :
a tolto penzbe kerulne a boltnak pluszban. szerinted fognak vele foglalkozni? -
agabe
addikt
válasz
pszichiater #4018 üzenetére
angol tolto nem zavarna vegulis (meg van atalakitom), de ezek szerint ezert ilyen olcsok. en igazabol itthoni szabvanynak megfelelot vennek inkabb...garival mi a helyzet ?
(#4019) Blaise:
a 45ezres arkulonbozetbe beleferne tobb is, de ezek szerint ez is csak olyan bolt mint a tobbi olcso. nem fizetnek termekdijat, afat, igy joval olcsobban tudjak adni, bar maganszemelykent nem gaz ha tenyleges apple gari van, de ha valaki cegre venne annak nem javallot mert az apeh (nav) siman buntethet (ne menjunk bele a reszletekbe) -
agabe
addikt
válasz
pszichiater #3974 üzenetére
jaja, mar kivancsian varjuk a dolgot holnapra...en sem a logisztikara tippeltem, de majd holnap kiderul.
-
agabe
addikt
válasz
pszichiater #3969 üzenetére
ok. megvarom mit tapasztal ( annyira nem hajt a tatar)...bar konkretan ha a gari gyari apple-s, es a keszulek amit hoznanak rendes itthoni szabvanyu toltovel rendelkezik, akkor veluk a tovabbiakban semmi kapcsolatom nem lenne, de majd ird le (akar priviben is, mert lehet nagyon off lenne itt a sok reszlet) mirol is van szo, es mi lett az eredmeny.
-
agabe
addikt
válasz
@matthew@ #3959 üzenetére
az alap, hogy megnezem mit adnak, meg a szeriaszamot is egybol (kibontas elott is) le lehet csekkolni a gari miatt...ujgsm-esek azert tunnek jonak, mert azt irjak Bp-en belul sajat maguk szallitjak, es fizetes elott felbontjak, beuzemelik a cuccot...akkor meg kiderul, hogy normal eu-s vagy sem.
no majd kiderul. -
agabe
addikt
Vásárolt valaki már ujgsm-nél gyári garis apple terméket ?
3-as ipad helyett néztem mennyiért lehet kapni 4-est, és náluk nagyon olcsónak tűnik ...gyártói garanciával is
45ezerrel olcsóbb a 32gigás 4G -s verzió mint más normális garis helyeken ami fura, de ha jók, akkor tőlük veszem.
Érdekes módon a telefonokban nem olyan ászok az áraik gyári garival...de most tabot keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Update 06.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest