- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
válasz
csokoládé13 #2910 üzenetére
Követelni XD az nagy lesz de szerintem még ha ráfizetnél akkor sem mennének bele én is azért vettem 32 GB mert tudtam hogy kevés a 16 de szerintem még a 32 is az ha aktivan használod filmet teszel rá egy két játék zene képek ilyesmi .
-
powerup2
addikt
válasz
Ragnar95 #2908 üzenetére
Ezért remelem hogy a következő generációnál mar nem lesz 16 GB hanem 32 lesz a minimum es jól jönne egy 128 GB változat . Persze van mit meg fejleszteni remélem Vékonyabb nem lesz aksi idő nőhetnek meg most is szuper de jobb lenne , jobb camerat is kaphatna es akkor mar jó is lenne
-
powerup2
addikt
De tetszik az a funkció amit csinálok kép az megjelenik a pc-n is vagy bármi amit le töltök az ipadre
-
powerup2
addikt
Hogyan kell visszahozni az app store alkalmazást magától eltűnt ?
-
powerup2
addikt
Magyar vagy amerikai accountra érdemes bankkártyát regisztrálni a fizetős appok miatt ?
-
powerup2
addikt
válasz
Mathematics #2854 üzenetére
Biztos majd kiderül xd de remelem jó lesz
-
powerup2
addikt
válasz
ferikek #2850 üzenetére
Keveset sikerült legyartaniuk így hiány van meg veszik is mivel olcsóbb mint a 4-es egy pozitívuma van csak a súlya mert én is azt hittem nem nehéz a 4- es de ha tartod 2 órát akkor mar az . Amúgy én nem gondoltam volna hogy a wifije ilyen jó meg a hangszoroja ( ahhoz képest hogy milyen vékony ). Másik pozitív dolog hogy legalább hangosabb mint a touch
. De pár nap alatt megszoktam mi hogy van rajta szinte magába szívott
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2848 üzenetére
Nekem annyin kisűti a szemem xd baromi sok fényerő tartalék van benne .
Most ingyenes a The walkiing dead
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2844 üzenetére
USB keresztül volt gépen míg tettem rá egy két dolgot de USB-röl a gépen nem töltödik ki is írja . Most töltöm , ez a harmadik töltés mióta megvan nagyon az asztalimat nem is használom . Én a fényerő tekintetében 30% használom .
-
powerup2
addikt
Engem az érdekelne ha pl a asztali gépem behal és mindent törlök az ipadröl akkor az eddig megvásárolt appokat ingyen vissza lehet tenni ?
-
powerup2
addikt
A12days app-ba mik lehetnek majd ingyenesek tavaly mik voltak ?
-
powerup2
addikt
válasz
Ragnar95 #2821 üzenetére
Mert egyszer eBay ért egy igen kellemetlen dolog magyar , eurós a szamlam és vásároltam 2000 akárhány száz forint értékben levette először a forintot majd később euróba is levette azt a 2000 akarmenyit akkor behaltam aztán be a city bankhoz és valamit a bank baszott el de a szív baj kerulgetett azóta felek az ilyesmitol
-
-
powerup2
addikt
Valaki tud ingyenes MKV lejátszót ?
-
powerup2
addikt
Legközelebb 64 GB veszEk nem olyan sok ez a 32 GB xd van a cuccot vagy 800 zeneszám meg pár progi és 20 giga szabad hely van
-
powerup2
addikt
Ezt a képet valaki le tudja menteni ? Amúgy a DC-HSPA-t az iPad mivel jelöli ? Mert eddig csak 3G láttam de meg peten is csak 3G volt.
-
powerup2
addikt
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2793 üzenetére
Majd a következő generációs ipodba meg jobb panel lesz ami meg kevesebbet fogyaszt majd
kiváncsi leszek abba a modernebb panel én kívül milyen újdonságot pakolnak meg bele .
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2764 üzenetére
Kinek mi a jobb az hogy jobb szerintem nézőpont kérdése
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2749 üzenetére
Nekem most ennyin van de néztem filmet játszottam szólt zene is és most is arról írok
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2749 üzenetére
Hat biztos van szerintem az app kevesebbet fogyaszt
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2746 üzenetére
Én 4-est használok nálam nem fogyaszt ennyit de a youtubos app-ot használod vagy a böngészőset ?
-
powerup2
addikt
Hány %-nal érdemes az ipadet töltő re tenni ? Valaki tud valami jó navigációs app-ot esetleg ingyenesen ?
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2709 üzenetére
USB-n egy élet mire feltöltőd iPad 4-nel mar ki is írja hogy nem tölti néztem is először xd
-
powerup2
addikt
Amúgy a videó felvétel terén van meg mit fejlődni legalábbis ezt vettem észre másnak mi a véleménye ?
-
powerup2
addikt
Fotós alkalmazások közül melyik jó ( efektelés kép uto módosítása ). ?
-
powerup2
addikt
Megvan a kicsike van súlya és szuper a kijelző
mar most imádom
-
powerup2
addikt
Amúgy szerintem oktatás terén amit írtál nyelvre tuti jó meg lehetne több magyar könyv is fent akkor többen vásárolnának meg mégis egy ipadre több könyv elfér mint egy nagy könyvespolcon ( környezet barát is kevesebb fát vágnak ki a papír miatt ) . Amúgy az ipad hangszórója mennyire hangos?
-
powerup2
addikt
De én nem lopott iphone-ra gondoltam boltira rendes dobozosra mellékesen aki lop annak a karját le kéne vágni JB arra is jó hogy leszeded a progit és megnézed neked jó e aztán megveszed mert sokszor lehet olvasni hogy megveszel egy appot de mégsem válik be akkor meg xy összeget kidobtál az ablakon. Amúgy többen vennének alkalmazásokat ha lenne iTunes gift card idehaza is besétálsz valamék apple boltba megveszed a kártyát stb és már vásárolhatsz is ( nem mindenki szereti ha bankkártyája be van különböző helyekre regisztrálva ) .
-
powerup2
addikt
Én mindig azt mondom ott kell venni ahol a legolcsóbb minden forintot meg kell fogni itt is láttam a hardverapron hogy 16GB iphone 5 270ezer felett van nem tudom az az illető hol él nah meg ki az a hülye aki kiad érte annyit szerintem a reális ár egy ilyen telefonért 150 ezer lenne . De szerintem már február környékén szürke importból is lesz 160ezer magasságába iphone 5 .
-
powerup2
addikt
-
powerup2
addikt
Van amikor elég sokat utazok és akkor jól jön a net meg azért minden emailt megkapok tudok válaszolni is nekem valahogyan az hogy telefonról emailezzek az érdekes kicsi a kijelző zavaró hogy kicsi
végső soron a telefon telefonálásra kell meg egy két sms aztán kész a tablet az meg olyan minden ami telefonáláson kivül kell . Igaz telefonról jobb zenét hallgatni mivel a zsebedből bármikor előveheted vagy ha fotózni akarsz , annak is meg van az előnye . Napokba pesten a várba láttam japánok ipaddel fotóztak igen érdekes volt a látvány
( magamba erre inkább egy telefon ) XD
-
powerup2
addikt
Holnap mehetek végre a kicsikémért
ipad 4 4g 32 GB mindössze 181ezer kicsit jobb ár mint amit az apple store-ba találok
-
powerup2
addikt
Megrendeltem az ipad 4-et 4g-set kiváncsi leszek mikor jutok hozzá .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged